Vigtigste

Procedurer

Lægemidler> Rinfoltil (ampuller)

Ampuller Rinfoltil præparater er beregnet til dem, der har problemer med hårtab, bliver ikke løst ved hjælp af specielle shampoo og balsam. De indeholder ekstrakter af planter kendt for deres toniske egenskaber. Hovedkomponenten af ​​lægemidlet er et ekstrakt fra frugterne af en dværg palm serenat arter. Frugterne har længe været brugt i alternativ medicin som et middel til at genoprette hormonbalancen hos voksne.

Fremstil stoffet i Italien, solgt i apoteker i to former: for mænd og kvinder. Hvis årsagen til skaldethed ligger i sundhedsproblemer, vil den klassiske form for medicin hjælpe. Hårtab forårsaget af ydre forhold (sæsonbetonet avitominoz, forkert pleje, for ofte brug af midler til tørring og styling) behandles ved hjælp af Rinfoltil-Espresso. Disse ampuller indeholder koffein, der giver energi til udtømte hårfollikler.

Der er et dusin ampuller i en pakke, det er tilrådeligt at bruge dem i kombination med en lotion eller shampoo af samme mærke. Sådan bruges: Anvend indholdet af den første ampul på den nyvaskede, stadig fugtige hovedbund. Hyppigheden af ​​proceduren er hver anden til tre dage. Efter tørring efterlader lægemidlet ingen spor på håret. Behandlingsforløbet skal vare mindst 25 dage. Kundeanmeldelser viser, at langvarig brug af produktet (op til 4 måneder) ikke forårsager bivirkninger, og håret bliver meget tykkere og omfangsrige.

Inden du begynder at bruge Rinfoltil, er det tilrådeligt at konsultere trichologen. Lægemidlet vil hjælpe, hvis håret falder uden tilsyneladende grund, og nye på deres plads ikke vises, og konventionelle midler til at styrke håret hjælper ikke. Resultatet af behandlingen bliver ikke umiddelbart bemærkelsesværdigt, den varige effekt er synlig efter 3 måneder. Fire måneder efter afslutningen af ​​procedurerne kan nedfaldet genoptages, og det er derfor fornuftigt igen at ty til at bruge stoffet, kombinere det med shampoo og tabletter af samme mærke. Værktøjet hjælper ikke, hvis håret er tyndt på grund af behandling med antibiotika, anti-ulcer og anti-kræft medicin.

Ampuller til hårtab Rinfoltil: sammensætning, instruktioner og anmeldelser af stoffet

Midler til hår Rinfoltil har mange anmeldelser, ikke alle anmeldelser er positive, men disse midler betragtes stadig blandt de bedste i den komplekse behandling af hårtab.

Rinfoltil er en linje i det italienske mærke Pharmalife Italia Research, hvis midler er rettet mod behandling af hårtab og aktivering af deres fysiologiske vækst. Rinfoltil er en hel række stoffer, der omfatter shampoo, lotion, ampuller og piller (BAA), og selvfølgelig opnås det bedste resultat, hvis du anvender alt i et kompleks.

Typer af Rinfoltil ampuller til kvinder

Hovedkomponenten af ​​alle midler til Rinfol er ekstraktet af dværgbomber Serenoa Repens, den lyseste repræsentant for phyto-hæmmere af 5-alfa reduktase. Dværgpalmefrugter indeholder naturlige antiandrogener, der blokerer virkningen af ​​enzymet 5-alfa reduktase og forstyrrer omdannelsen af ​​testosteron til dihydrotestosteron - den mest almindelige årsag til hårtab hos kvinder og skaldethed hos mænd.

Den bedste måde at dyrke og skønhedshår på læser mere.

Hovedindikationen for anvendelse af Rinfoltil ampuller er androgenetisk type skaldethed.

Rinfoltil Sileks med silicium fra hårtab

Rinfoltil præsenterer et nyt innovativt Silex-kompleks med organisk silicium, som hjælper med at genoprette livet og genoprette skønhed for at falme hår. Denne unikke formel er resultatet af 10 års forskning. Hun dannede grundlaget for et nyt tre-komponentsystem til hårtab og hårpleje Rinfoltil Sileks, som i dag udgør de mest avancerede videnskabelige resultater inden for trichology.

Silicon er den vigtigste komponent, der er nødvendig for fuld dannelse af keratin, hvoraf 90% hår består. Lange siliciummolekyler spiller rollen som et fleksibelt skelet, hvorpå keratin hviler. Silikium bevarer perfekt fugt, hvilket giver tykkelse og naturlig glans til hår. Med sin mangel på hår bliver tyndt, tørt og skørt, begynder at eksfolieres. Silex Complex med organisk silicium er en professionel tilgang til problemet med tørt, tyndt og skørt hår.

Silikone trænger dybt ind i håret, genopretter keratinbasen, giver styrke og volumen. Til tørt og kedeligt hår giver Rinfoltil Sileks en hurtig virkning, som kan sammenlignes med resultaterne af keratinudvindingsproceduren og genopretter farven under tidlig graying. Den unikke Silex Complex i sin rige komplekse sammensætning er en cocktail af flere typer af naturligt silicium, der har forskellige virkninger på håret - fra rent kosmetisk til dyb fysiologisk, genoprette svækkede vitale processer i hårsækkene. Plantekilder af silicium til Silex-komplekset var horsetail-, hirse- og hvide lupinplanter. Alle er meget rige på dette mineral, men tilhører forskellige familier og vokser i forskellige forhold, hvilket forklarer forskellene af silicium i disse planter. Et sådant kompleks giver hårmineralisering uovertruffen effektivitet og dybde, hvilket bestemt påvirker deres skønhed og stimulerer væksten.

Rinfoltil Styrket formel til hårtab

Rinfoltil Reinforced formel anvendes i tilfælde af overdreven hårtab, beregnet til personer med en udtalt form for alopeci.

Ampuller af Rinfoltil indeholder en stor dosis phyto-hæmmere af 5-alfa-reduktase, som virker lokalt og forhindrer omdannelsen af ​​testosteron til dihydrotestosteron, hvilket er giftigt for løg. Også reducere følsomheden af ​​hårsækkene til dets toksiske virkning. Som følge heraf stopper hårtab, og deres naturlige vækst genoprettes. Løsning i ampuller Rinfoltil efterlader ingen rester på håret efter tørring; har en lille plante lugt.

Rinfoltil ampuller Reinforced Espresso Formula

Nye hætteglas af Rinfoltil Espresso, som tidligere, indeholder dokumenteret ekstrakt af dværgpalme. Men nu er koffein inkluderet. Doseringen af ​​koffein i nye ampuller er i stand til at vende tilbage til aktiv vækst, selvom det af naturen programmerede at dø.

Disse to hovedkomponenter er rettet mod bekæmpelse af hårtab, men har en helt anden virkningsmekanisme. Dette giver den nye Rinfoltil Espresso uovertruffen effektivitet. Derudover udvider tilstedeværelsen af ​​koffein omfanget af den nye Rinfoltila - nu vil det være effektivt, selvom hårtab ikke er forbundet med androgenetisk alopeci. Og selvom dit hår er helt sundt, vil Rinfoltil Espresso gøre det endnu stærkere. Løsning i ampuller Rinfoltil efterlader ikke mærker efter tørring på håret. Det har en lille plante lugt.

Sammensætningen af ​​hætteglasene Rinfoltila

De aktive komponenter i alle ampuller fra Rinfoltil hårtab er:

Dværgpalme bær Serenoa Repens (eller Saw Palmetto). De indeholder naturlige antiandrogener, der blokerer virkningen af ​​enzymet 5-alfa reduktase og forstyrrer omdannelsen af ​​testosteron til dihydrotestosteron - den mest almindelige årsag til hårtab hos kvinder og skaldethed hos mænd. Indfødte amerikanske stammer brugte traditionelt denne plante som et middel mod mange sygdomme, især dem, der er forbundet med prostata og genitourinary system. I trichology begyndte dette naturlige antiandrogen at blive anvendt som et middel mod hårtab efter opdagelsen af ​​mekanismerne for forekomsten af ​​androgenetisk alopeci. Dværgpalmebærekstrakt er indeholdt i samme dosering i den klassiske Rinfoltil-serie og Rinfoltil Espresso-produkter.

Koffein. Det er en stærk stimulator til hårvækst. Denne egenskab af koffein blev opdaget ret for nylig (2007) af tyske forskere. I modsætning til en dværgpalme manifesteres effekten af ​​koffein på hårvækst uanset følsomheden for hårtab eller skaldethed. dvs. Koffein virker, selvom hårproblemer ikke er forbundet med androgen alopeci. Det er bemærkelsesværdigt, at koffein kun påvirker håret, når det anvendes eksternt og ikke viser nogen aktivitet, når den tages oralt. Koffein er "telefonkortet" til Rinfoltil Espresso-serien og er kun inkluderet i disse produkter.

For at give en kompleks virkning og hår restaurering omfatter sammensætningen af ​​Rinfoltil-produkter også urte ingredienser, som stimulerer metabolske processer i hovedbunden, styrker og nærer håret:

Ginkgo Biloba og Ginseng. Stimuler mikrocirkulationen, hvilket signifikant forbedrer de metaboliske processer i hårsækkene på grund af yderligere tilstrømning af ilt, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der er nødvendige for dannelsen og væksten af ​​hår.

Pebermynte. Eliminerer kløen i hovedbunden, som ofte ledsager problemet med hårtab. Udover vasodilatoren og antiseptisk virkning har den også en bedøvende effekt, beroliger inflammeret hud. Mynder irriterer nerveenderne, skaber en følelse af kulde og prikken, forårsager et skynd af blod til hårsækkene, stimulerer hårvækst. Det blødgør også håret, forhindrer skæl, forbedrer hårtonen og fixerer håret.

Nasturtium er stor. Det er rig på svovlkomponenter med sårheling egenskaber, mineralsalte, indeholder nikotinsyre, en stor mængde ascorbinsyre, caroten, rutiner, vitaminer fra gruppe B. Disse komponenter er nødvendige for hårvækst, nærer hårsækkene med mineraler og vitaminer.

Camellia Chinese. Uddrag fra plantens blade har antimikrobielle, antiinflammatoriske aktiviteter og bruges i kroniske inflammatoriske processer på hovedbundens hud. Polyfenoler, de kemiske komponenter indeholdt i bladene, bekæmpe cellulær oxidativ stress.

I pakningen er der ti ampuller, 10 ml. Sammensætningen af ​​ampullen påføres tørt hår efter vask, en let massage er lavet i nogle minutter, og skylning er unødvendig. Behandlingsforløbet varer omkring tre eller fire måneder (under forudsætning af 2-3 brugen om ugen).

Instruktioner til brug

Instruktionerne til Rinfoltil anbefales at bruge dette lægemiddel til:

  • hårtab forårsaget af graviditet, langvarig amning, stress, negative miljøpåvirkninger mv.
  • androgenetisk alopeci (forårsaget af hormonernes virkning) hos kvinder og mænd.

Instruktionerne til Rinfoltilu indikerer, at den komplekse brug af flere former for lægemidlet har en mere effektiv virkning end brugen af ​​kun ét middel. Efter genoprettelsen af ​​hårets sundhed er det nødvendigt at gennemføre forebyggende kurser ved brug af Rinfoltila for at opretholde den opnåede virkning, da dette lægemiddel er beregnet til at undertrykke skaldethedsprocessen, men det eliminerer ikke årsagerne til alopeci.

Det skal tages i betragtning, at stoffet er ineffektivt med fuldstændig atrofi af hårsækkene. Det er nødvendigt at starte behandlingen med Rinfoltil umiddelbart efter de første tegn på hårtab fremkommer.

Kontraindikationer til brugen af ​​dette lægemiddel er kun individuel intolerance over for dets bestanddele. Det anbefales heller ikke at bruge disse lægemidler under graviditet og amning, da der ikke foreligger data om virkningen af ​​lægemiddelkomponenterne på kvinden og det udviklende foster under graviditeten og på spædbarnet under laktationsperioden.

Sådan ansøger du Rinfoltil serie produkter

Varigheden af ​​behandlingsforløbet med Rinfoltil-serien.
Indledende fase af hårtab
Rinfoltil lotion + shampoo. Flasken med lotion er beregnet på 50 dages brug. En flaske shampoo er designet til 90-100 dages brug. Behandlingsforløbet er 3-4 måneder kontinuerligt.
Udtalte alopeci
Rinfoltil ampuller + shampoo. Emballage med ampuller er designet til 25-50 dages brug. En flaske shampoo er designet til 90-100 dages brug. Behandlingsforløbet er 3-4 måneder kontinuerligt.

Hair Forum.com

hårtab behandling

  • Liste over fora
  • Skift skriftstørrelse
  • Til udskrivning
  • Ofte stillede spørgsmål
  • galleri
  • registrering
  • adgang

Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Alexndr 26 feb 2007 19:21

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Advokat 26 feb 2007 19:43

Nå, det er for elskere af traditionel medicin og homøopati. Det virkelige resultat er ret vagt. Brug Finist, det bliver billigere og bedre.

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Misha 26 feb 2007, 20:33

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

gudkov 27 feb 2007 11:15

Hvilket barn ville ikke spille.

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Alexndr 27 feb 2007, 3:30 pm

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

gudkov 27 feb 2007, 17:55

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Advokat 28 feb 2007 11:06

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Vladislav 28 februar 2007, 11:30

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

gudkov 28 feb 2007 11:51

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

gudkov 28 feb 2007, 12:01

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Advokat Feb 28, 12:12

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

gudkov 28-02-2007, 12:21

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Alexndr 28.02.2007, 15:37

[quote = "gudkovA hvilken slags by, hvis ikke en hemmelighed? [/ quote]

Hej kolleger Jeg konsulterede Farida Meng i det regionale center for kosmetologi, som ligger på Karl Marx. Jeg gik til hende, efter at have læst sine artikler i pressen.
I Kina koster denne lotion 240 rubler, men nu tvivler jeg på at bestille.
Et andet spørgsmål er dette. Lægen foreskrev mig lotion 101 (uden et brev), der beskrives som et middel til behandling af fokal alopeci og ikke androgen. Når androgene foreslås at anvende 101D. Og hun forklarede mig, at 101 reducerer følsomheden af ​​hår til DHT.

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

Alexndr 28 feb 2007 19:36

Re: Rinfoltil. Er der nogen brugserfaring?

AlexHair Dec 10, 2011, 22:14

Lægemidlet mod hårtab "Rinfoltil" - anmeldelser, funktioner og sammensætning

Endnu en gang, da han opdagede en flok tabt hår på en kam, begynder en mand at kigge på sig selv i spejlet - noget er forkert her. Trods alt var der ikke noget før! Og det skal ikke være... hvis kroppen er sund, rig på vitaminer og mikroelementer, hvis alt er i orden, og der er ingen infektion. Og hvad skal man gøre, hvis rejsen til lægerne viste, at sundhed er normalt, og håret stadigvæk fortsætter med at falde? Risikoen for skaldethed er en grund til at være nervøs (forresten bliver processen kun aktiveret fra stress). For ikke at sætte dig selv i en farlig situation (og skaldethed er også et minus til selvværd) og for at bevare skønhed i lang tid, vil det ikke være overflødigt at hjælpe dig selv. Heldigvis har særlige midler på markedet en enorm mængde. Ikke den sidste med hensyn til interesse blandt almindelige mennesker er Rinfoltil shampoo. Anmeldelser af dens præstationer er forskellige, men de fleste er enige om, at værktøjet fungerer godt.

Skønhed og selvtillid

Traditionelt smukt, luksuriøst, rigt hår er mere værdsat af kvinder. Det retfærdige køn er ret følsomt for eventuelle negative ændringer i deres udseende, og når det kommer til hår, kan selv et ekstra ti hår på en kam allerede provokere en forstyrret, forkælet stemning for hele dagen eller endda tårer.

For mænd, som de tror, ​​er hårets skøn ikke så vigtigt, men ofte er det bare ord, som folk roer sig i. Enhver repræsentant for den stærke halvdel af menneskeheden ønsker at se smukke, attraktive, unge og uden hår til at skabe et sådant billede er meget svært. Det er usandsynligt, at du vil kunne genvinde dit hår ved at miste det, derfor er det bedre at træffe foranstaltninger på forhånd, mens alt ikke går tabt. Som producent af shampoo Rinfoltil Sileks (trihologov vurderinger om dette stof overraskende alle positive), hans produkt - dette er den mest vidunderlige måde at opretholde sin attraktivitet i mange år og sige farvel til hårets tufts på kammen.

Årsager til hårtab

Det er meget svært at liste alle situationer, der fører til problemer med hår - for mange faktorer påvirker vores udseende. Og alligevel, hvis du analyserer de mest typiske tilfælde, kan du lave følgende liste:

  • sygdom;
  • lægemiddel terapi;
  • stressende situationer
  • hormonelle problemer;
  • kost.

Anmeldelser af "Rinfoltil Sileks", "Espresso" og andre produkter på linjen indikerer, at værktøjet ikke altid klare problemet med håret - det afhænger af årsagen. Som regel har de, der har kæmpet med skaldethed i lang tid, uden at gennemgå en hel undersøgelse af en læge af personlige grunde. Det skal huskes, at det i nogle tilfælde er nødvendigt at eliminere ikke et symptom (hvilket er hårtab), men dets årsag - for eksempel patologi beliggende i kroppen. Men hvis testene viste, at alt er i orden, er kosten normal, den hormonelle baggrund er også den samme, så kan du allerede ty til midlerne til "Rinfoltil". Anmeldelser trichologer viser at værktøjet er sikkert, så værre fra dets brug vil ikke være præcis.

Genetik og køn

Hos raske (og næsten sunde) mennesker observeres androgen alopeci oftest. Denne form for skaldethed skyldes androgeners indflydelse, det vil sige hormoner, der produceres af det humane reproduktive system. For nogle begynder problemet i ungdommen, men i en moden alderdom står en imponerende procentdel af befolkningen overfor det. Statistikker viser, at 80% af alle mænd allerede er ofre for skaldethed ved 60-årsalderen, og halvdelen blandt kvinder. Alvorligheden er anderledes, men faktum er stadig.

I modsætning til androgen alopeci, en person med rette tvivl - er det virkelig muligt at vende mekanismer forårsaget af naturen selv? Hvis det er så programmeret i genetik, forekommer det umuligt at gøre noget. Men du kan prøve - det er netop det, som producenterne af Rinfoltil-serien kræver, at de falder ud.

Produktoversigter er vejledende: mange brugere bemærker, at værktøjet er gyldigt. Dog kun underlagt brugsanvisningen. Bemærk dog, at shampooer, lotioner "Rinfoltil" (anmeldelser af denne art meget) lugter ubehageligt. Nå er de ærligt dyre. Men hvad giver en moderne mand ikke ofre for at bevare skønhed, ungdom og tiltrækningskraft?

Hvad taler vi om?

Især noteret i anmeldelser prisen "Rinfoltila." Lægemidlet er ret dyrt, for det nuværende år koster det ca. 600 rubler pr. Pakke shampoo kun 200 ml. Også på salg er lotioner og ampuller. Med hensyn til effektivitet har alle produkter i serien omtrent de samme anmeldelser: "Rinfoltil" til kvinder er ofte præsenteret som det bedste redskab, der sparer hår. Procentdelen af ​​positiv feedback er ca. 80.

Lægemidlet er lavet i Italien, der blev udviklet. Producent - en stor bekymring med et godt omdømme Pharmalife Italia Research, officielt modtaget status som et videnskabeligt institut. Forskere, der har skabt den grundlæggende formel af de beskrevne midler, har samarbejdet med italienske trikologer og læger fra andre europæiske lande i mere end et år nu. For at identificere den kliniske effekt blev der udført storforsøg, hvoraf resultaterne af hvilke officielt dokumenterede anmeldelser af "Rinfoltil" var tilstrækkeligt positive til at etablere industriel produktion af produkter.

Hvordan virker det?

Ifølge italienske forskere forklares androgenetisk alopeci af 5-alfa reductase enzymet produceret af humankirtler, hårsække. Denne forbindelse påvirker testosteron, aktiverer dannelsen af ​​dihydrotestosteron, giftig for håret. Jo mere følsomt håret er, jo hurtigere forgiftningen. Dette fører til svækkelse af krøllerne, tabet, svækket pigmentering, forkortelse af livscyklusen.

Anmeldelser af den forbedrede formel "Rinfoltil" indeholder henvisninger til følgende positive aspekter ved brug af serien:

  • kan anvendes under graviditet, laktation, som del af kun naturlige ingredienser;
  • wellness-kompleks effekt;
  • sundhed, skønhed af hår.

Argumenter, tak!

Fabrikanten selv forklarer dette ved tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​ekstraktet ekstraheret fra bærene af planten Serenoa Repens. Det har længe været kendt for dets positive virkning på den menneskelige krop, men den moderne videnskabelige tilgang har afsløret yderligere virkninger og fundet nye metoder til anvendelse af disse bær, især den forbindelse, de indeholder med kvaliteterne af et anti-androgen. I øvrigt var redskabet i tidligere tider brugt til at helbrede det urinære, reproduktive system, herunder prostata.

Som producenten forsikrer, er det tilstedeværelsen af ​​dette naturlige element, som kan forklares ved den positive virkning, som Rinfoltil beskriver med koffein anmeldelser (såvel som lotioner, ampuller i denne linje). Forbindelsen er en fotoinhibitor, der samtidigt hæmmer 5-alfa-reduktase, og reducerer også aktiviteten af ​​metabolisme af dihydrotestosteron i hårsækkene.

Maksimalt resultat

For at øge virkningen af ​​ekstraktet ekstraheret fra frugten fra Serenoa Repens tilføjede producenten på alle måder af de beskrevne linie urte ingredienser kendt for deres indflydelse på menneskers sundhed. I mange anmeldelser af "Rinfoltila" bemærkes det, at tilstedeværelsen af ​​ginseng, ginkgo biloba i sammensætningen af ​​stoffer forårsager tilliden til mennesker. Disse komponenter stimulerer metabolismen og derved aktiverer hårvæksten. Derudover er pebermynte inkluderet i sammensætningen, som udvider blodkarrene, er naturligvis en bedøvelsesmiddel, antiseptisk og hjælper med at eliminere inflammation. Under mintens indflydelse vokser håret hurtigere, det er mere aktivt, blodcirkulationen forbedres, tonen øges. Mint forenkler hårhåndtering, hvilket gør det meget lettere at fastsætte en frisyre. Denne komponent forhindrer også skæl.

En yderligere positiv effekt er tilvejebragt af nasturtium ekstrakt, rig på vitaminer og hjælper med at helbrede mindre sår hurtigere. Hertil kommer, at denne komponent nærer håret. Endelig er der en kinesisk kamelia i sammensætningen - en naturlig naturlig antioxidant, en antiseptisk, kæmperbetændelse.

Tror du på mig eller ej?

For at forbedre lægemidlets virkning (såvel som at skabe større kundesikkerhed) tilføjede fabrikanten phytoøstrogener til produktlinjen. Disse komponenter har en positiv indflydelse kun på den kvindelige halvdel af klienter, og hvis du mener anmeldelser af "Rinfoltil", er det ganske udtalt. Stoffer blev kendt for forskere for et årti siden og bruges nu af trichologer rundt om i verden i konstant praksis.

Den komplekse indflydelse af lægemiddelkomponenterne (såvel som patientens selvtillid, at afhjælpningen vil helt sikkert hjælpe hende) gør det muligt at opnå fantastiske resultater. Som anmeldelser af "Rinfoltil" (ampuller, shampooer, lotioner - kort sagt alt) bevise, herskeren virkelig begynder hårvækst, og det er meget aktivt, og håret ser ud til at genoplives. Efter en tilstrækkelig lang tid, genopretter håret sin naturlige farve og på samme tid - tykkelsen efter brugsanvisningen under præparatets indflydelse (anmeldelserne på Rinfoltil Espresso specielt insisterer på dette). Overdreven nedfald stopper, frisyre vender tilbage til normal.

Effekt - kun i komplekset

Den samlede producent er opmærksom på købere:

  • lotioner til styrkelse og til aktivering, designet specielt til kvinder og mænd;
  • shampoo for at styrke håret og aktivere vækst;
  • tabletter;
  • ampuller bygget på en forstærket formel.

Som producenten gør opmærksom, vil den virkelig håndgribelige, varige effekt kun kunne mærkes, når man kombinerer flere produkter fra den angivne linje. På samme måde er positive anmeldelser om Rinfoltil også enige, men det er rigtigt, at fornøjelsen slet ikke er billig. Lad os se nærmere på priserne:

  • lotion (pakning med 10 kapsler) - næsten et og et halvt tusinde;
  • shampoo (200 ml) - 600 rubler;
  • tabletter (60 stk. i en pakning) - 500 rubler;
  • ampuller (pakke med 10 stk.) - en og en halv tusind rubler.

For at opnå et godt resultat skal du samtidig drikke piller, bruge shampoo og ampuller. Som producenten forsikrer (og det ekkoer anmeldelserne om Rinfoltil-tabletterne, shampooerne og lotionerne), vil komplekset med en sådan kombination have en uovertruffen effekt. Håret vil være sundt, håret forbliver på plads, ingen alopeci - og så til slutningen af ​​kurset og endnu længere.

Ny fra alle problemer

Anmeldelser af Rinfoltil-tabletter, shampoo og lotion viser, at de stoffer, der har optrådt på vores marked, forholdsvis for nylig allerede hjælper mange mennesker og sparer deres hår mod at falde ud. Men de bliver ikke bare stærkere. Som de siger, forsvinder de i andre dele af kroppen!

Væksten af ​​hår på hænder, ansigt er bremset. Dette skyldes et andet genetisk program, end hovedet på håret på hovedet, mekanismen til behandling af dihydrotestosteron. Det menes, at det åbenlyse bevis på dette postulat er overflod af skaldede mænd, der er rig på hår på brystet og hagen. Derudover bemærkes det, at hvis kvinder har hænder på ansigt og ansigt, vokser deres hår mere aktivt end det anses for at være normen, så begynder de at få problemer med hårets hoved på hovedet - skaldethed truer. Og alt fra dette hjælper det naturligt, på en magisk måde, en naturlig, plantebaseret, sikker og behagelig applikation (medmindre det lugter ikke så godt). Sandt, kære, men det synes at være hans eneste ulempe. Og hvilke penge vil du ikke give til skønheden? Hvis det kun ville hjælpe...

Indenfor...

Tabletter "Rinfoltil" (ifølge anmeldelser er prisen for dem berettiget, men om det er værd at bruge den slags penge - det er op til hver kunde at beslutte) fremlagt af producenten som et middel, der er uundværligt, hvis tabet bliver rigeligt. De passer til alle, uanset køn. Takket være indtagelsen af ​​tabletter er komponenterne i blodet, trænger ind i huden indefra, påvirker de dybeste lag, der er utilgængelige for topisk anvendelige stoffer.

Ampuller "Rinfoltil" (anmeldelser om dem som helhed er også positive) er skabt til dem, der mister deres hår skaldethed meget hurtigt. Passer kun i et kompleks med shampoo fra samme producent. Kan kombineres med andre ampuller af samme mærke.

... og udenfor

Shampoo er præsenteret i to muligheder - for at styrke hår og mod hårtab (den anden mulighed er stærkere). Firming er egnet som profylaktisk, hjælper med at forhindre hårtab, og kan også bruges ud over hovedterapien "Rinfoltil". Shampoo er nødvendig for at forberede hovedbunden til lotion af samme mærke. Den forstærkede version af værktøjet supplerer behandlingen med ampuller, forbereder huden til påføring af lægemidlet.

Rinfoltil lotion er ganske behageligt at bruge, selvom det ikke lugtes meget godt som nævnt i anmeldelserne. Men anvend dem let, ingen spor forbliver. Det antages, at lotioner vil behandle alopeci i begyndelsen. Hvis en person konfronteres med en stressende situation (ikke kun følelsesmæssig, men også fysisk), er det Rinfoltil-lotion, der hjælper med at holde håret på hovedet. Fabrikanten anbefaler, at de anvendes i den akutte fase af enhver sygdom, der påvirker håret, i løbet af årstidsskiftet, i en anden situation, ubehageligt for håret og provokerende tab. Det antages, at det bedste resultat kan opnås, hvis du kombinerer lotion med shampoo.

Påfør stofferne "Rinfoltil" kan være samtidig med de sædvanlige midler til hårpleje. For eksempel kan du bruge et specielt værktøj til hår styling til at rette håret, men det er vigtigt at observere en betingelse: gælder kun for tørt hår og hovedbund.

Hvad og hvordan man behandler?

Fabrikanten anbefaler flere ordninger for at bruge de værktøjer, han udvikler. Vælg et bestemt behov, der fokuserer på hårets tilstand. Når man vælger en upassende ordning, kan ingen garantere effektivitet. Hvis der ikke er behov for behandling, men personen ønsker at udføre et forebyggende program for at forhindre allopeci i fremtiden, så skal lotion og shampoo kombineres. Et sådant program er relevant under stressperioder, når der skiftes årstider, når der flyttes eller forværres af kroniske patologier. Det skal tages i betragtning, at resultatet kan opnås med et kursus, der varer mindst fire år, og det er bedre at udholde 4 måneder uden en pause. En flaske lotion er designet i 50 dage, en pakke shampoo i hundrede dage.

Hvis skaldethed allerede er begyndt, er det nødvendigt at kombinere tabletter, shampoo og ampuller. Ca. beregning af, hvor meget en sådan behandling vil koste, er det nødvendigt at tage højde for at en pakke tabletter er nok i 25 dage, ampuller i dobbelt så lang tid, vil shampoo blive brugt om cirka hundrede dage. Fabrikanten lover et mere eller mindre mærkbart resultat efter 4 måneders kontinuerlig brug af lægemidler ifølge denne ordning.

Vil det hjælpe eller ej?

Hvor synes negative anmeldelser om et sådant magisk værktøj at komme fra? Der er trods alt brugere, der trygt skriver, at "Rinfoltil" ikke hjælper overhovedet. I de fleste tilfælde refererer producenten (hans repræsentant i Rusland) til de tilfælde, hvor stofferne ikke kan have nogen virkning. Alle disse situationer er angivet i brugsanvisningen til serien. Der er en hel del sådanne "ikke-garanterede" situationer. For eksempel, hvis pæren allerede er forfalsket, vil der ikke være nogen effekt, selvom alle stoffer bruges samtidigt. Derfor er det reelle resultat kun lovet til dem, der startede behandlingsprogrammet i tide.

Det er også umuligt ved hjælp af "Rinfoltila" for at forhindre skaldethed, udløst af stoffer. For eksempel, hvis en person behandles med beta-blokkere, antikoagulantia, psykotrope stoffer, hormonelle eller kræftfremkaldende kræft, er "Rinfoltil" magteløs. Der vil heller ikke være noget resultat, hvis håret pludselig begyndte at falde meget aktivt ud, da årsagen sandsynligvis ikke er i genetisk alopeci, men i livsstil eller sundhed.

Alle individuelt!

Hvor lang tid at vente på effekten, hvis det blev besluttet at betro i "Rinfoltila"? Anmeldelserne her er meget forskellige. Efter et par uger opdagede nogen en positiv trend, mens andre ikke følte det på sig selv efter tre måneder (det ser ud til at der er et resultat, men det ser ud til, at det ikke er klart). Fabrikanten forklarer dette ved organismens individuelle egenskaber, modtagelighed for aktive ingredienser. I de fleste tilfælde kan du håbe på et resultat ved den fjerde anvendelsesmåned, og i første omgang vil håret, der næsten ikke har nogen farve, vokse, hvilket vil få en normal tykkelse og farve over tid under påvirkning af behandlingsprogrammet.

Fabrikanten garanterer heller ikke, at efter afslutningen af ​​kurset "Rinfoltila" vil effekten fortsætte i mindst en længere periode. Virksomheden forsikrer: Et langsigtet resultat er muligt, det afhænger af egenskaberne hos en bestemt organisme; hvis det ikke overholdes, anbefaler det at du fortsætter med at bruge narkotika. Du kan også til tider afholde dem fra tid til anden at arrangere dit hår "terapeutiske helligdage" i 3-4 måneder. For at føle sig bedre mellem sådanne perioder, anbefaler de at bruge Rinfoltil shampoo hele tiden. De er neutrale, derfor egnede til daglig brug.

Anmeldelser Rinfoltil

Udgivelsesformular: Shampoo, ampuller

Analoger Rinfoltil

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 121 rubler. Analog billigere med 334 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 499 rubler. Analog dyrere på 44 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 563 rubler. Analog dyrere ved 108 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 598 rubler. Analog dyrere med 143 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 969 rubler. Analog dyrere på 514 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 990 rubler. Analog dyrere på 535 rubler

Instruktioner til brug for Rinfoltil

Anmelder: Tatyana (positiv anmeldelse)

Fordele: effektivt stof

Ulemper: ikke fundet

Efter fødslen (jeg havde to leverancer i træk i to år), var der meget lidt hår tilbage, og de fortsatte med at klatre. Efter hver shampooing i badeværelset var der et stykke hår, og efter kæmning på en kam var der også meget tilbage. Hun spurgte frisøren, hun sagde, at det var en naturlig proces, hårfallet skulle ende af sig selv. Men jeg ville ikke vente, især da håret var så lille. Længe studerede udvidelserne af internettet kom på tværs af gode anmeldelser ampuller Rinfoltila "Aktivering af naturlig hårvækst." Umiddelbart købt en pakke. Ampuller anvendt i et kompleks med samme shampoo. Jeg vasker mit hoved en gang hver anden dag, anvend ampullen efter hver vask med Rinfoltil shampoo. En praktisk applikator er fastgjort til ampullerne for at fordele ampullens indhold. Nydt i 3 måneder. Jeg så ikke resultatet straks, omkring en måned senere. Håret begyndte at falde mindre, hårets struktur blev forbedret (det blev mindre splittet), håret så levende ud. Men det vigtigste var fluffen af ​​nyt hår. Dette er især tydeligt i halvdelen, og hvor smørret. Jeg planlægger at tage en kort pause i løbet af måneden for at fjerne afhængighed, og så vil jeg fortsætte behandlingen af ​​mit hår.

Anmelder: Yakovleva Rosa (positiv anmeldelse)

Fordele: Naturlig sammensætning

Ulemper: Længe vent på resultatet

Efter hormonforstyrrelser begyndte hårproblemer. Efter at have undersøgt problemet stoppede hun ved ampullerne, apoteket advarede om, at du skal bruge i lang tid. Jeg kunne godt lide sammensætningen: naturlige ekstrakter af lægemidler, mineraler og vitaminer. Doseringen er stor, en ampul er nok for mig to gange. Jeg kunne ikke lide, at det indeholder alkohol, det kan irritere øjnene og huden. Jeg følte en brændende fornemmelse, i starten var det alarmerende, så blev jeg vant til det. Brugt i lang tid, næsten et halvt år. Hårtab stof eliminerer, men ikke straks, du skal være tålmodig, sæbe hver dag eller hver anden dag. Den første måned bemærkede ikke noget. Og nu bemærkede frisøren sig at håret blev bedre.

Anmelder: Anna (positiv anmeldelse)

Hårtab

Fordele: Anvendelseskomfort, kosttilskud

Ulemper: ikke fundet

Efter en anden hårfarve begyndte de at bryde og krybe ud. Om morgenen var der meget på puden. Jeg vendte mig til tripolog og blev anbefalet at bruge Rinfoltil shampoo. Jeg gned det i omkring femten minutter ved hårets meget rødder. Efter indpakket med et varmt håndklæde. Aktivt afvasket. Efter en uges brug begyndte håret gradvist at genvinde, mindre at smuldre, den tidligere lysstyrke returnerede. Også i apoteket købte jeg også Rinfoltila ampuller for at absorbere hår i hårpærerne for en større effekt. Resultatet tilfredshed mig. Jeg kunne også godt lide, at det er et aktivt tilsætningsstof på et naturligt grundlag og et minimum af kemi. Bivirkninger forårsager ikke.

Anmelder: Anna (positiv anmeldelse)

Fordele: Hurtig effekt

Ulemper: ikke set

Rinfoltil begyndte at tage efter hormonel ubalance begyndte at miste håret meget stærkt. De faldt lige ud i bunker, og det syntes at de var overalt. Efter 6 måneder var hormonal baggrund takket være stoffer, men det fortsatte med at falde. Læge-trichologen rådede Rinfoltil. Det indeholder en helt naturlig sammensætning af vitaminer, der er gunstige for vækst og styrkelse af hår. Pakken - 60 tabletter, nok til præcis en måneds behandling. Kurset er 2 måneder, 1 tablet en gang om dagen. Tabletterne selv er lidt bitre til smagen. Efter 2 ugers brug begyndte jeg at bemærke, at mit hår begyndte at falde mindre. Jeg bemærkede dette som følge af ridser, der var betydeligt mindre hårtab på kammen. En måned senere var der lille hår overhovedet, og jeg var meget glad for det. Og efter 2 måneder var det meste af mit hår ikke på en kam, men på mit hoved. Tab faldt meget, hår blev stærkt og silkeagtig. Enhver, der har dårlig hårstilstand, anbefaler absolut dette lægemiddel.

Anmeldelse forfatter: Elena (positiv anmeldelse)

Dårligt hårtab

Jeg kan godt lide de lange krøller, som jeg kan huske, jeg har altid ønsket at vokse længde, i hvert fald til midten af ​​ryggen. Ligegyldigt hvor hårdt jeg prøver, hår vokser langsomt, splitter, bryder. Med det bruger jeg heller ikke maling eller clarifier. Med jævne mellemrum begynder to eller tre gange mere end normalt at få nok søvn fra hovedet, og så skal man videregive generelle test, men der er endnu ikke fundet objektive grunde. I perioden med en anden molt efter konsultation med en kosmetiker, men uden meget håb købte jeg Rinfoltil tabletter og shampoo. Hun tog et stykke en gang om dagen, og efter et par uger blev håret på kammen mindre. En varig effekt er synlig efter en måned med anvendelse af bada og Rinfoltil shampoo, nu bruger jeg det hele tiden. Efter et kursus af piller Rinfoltil, seks måneder bestået, styrket håret markant og voksede. Værktøjet er godt, jeg vil helt sikkert tage mere.

Anmelder: Katerina (positiv anmeldelse)

Effekten er, at der ikke er nogen skade, men det kunne være bedre

Fordele: Forsvaget hårtab, forårsagede væksten af ​​nye, ikke sundhedsskadelige, naturlige

Ulemper: Dyrt, hurtigt slutter, dårligt skum, dårligt renser, klemmer huden, virker langsomt, håret vokser ikke hurtigt, nye hår er meget tynde

Jeg har brugt denne shampoo i 4 måneder nu. Processen med hår restaurering er langsom, men det går videre: underjakke vokser, skaldede pletter forsvinder langsomt. Nye hår, selvom det er meget tyndt, men ikke falder ud. Og resten, selvom de fortsætter med at falde, er 3-4 gange svagere. Sådanne fremskridt var ikke umiddelbart. Den første måned svækkede sjampoen kun nedfaldet (og endda lidt), der var ikke noget nyt hår. Her, fra midten af ​​den anden måned, virkningen de "proklukulis", steg effekten. Men stadig sker alting langsomt, men shampoo er ikke den billigste og forbruges hurtigt. Det er meget flydende og skummer ikke godt, så det er normalt at anvende det meget ved normal rensning. Alligevel bliver hovedbunden ikke helt ren. Jeg kan heller ikke lide duften. Skræmmende kemikalie, håret eroderer ikke, du lugt som sved som et apotek. Selv shampoo prikker hårdt i hovedbunden, men for effektens skyld er du nødt til at udholde.

Rinfoltil

Beskrivelse:

Rinfoltil er et kosmetisk produkt, et biologisk aktivt additiv, som ikke er et lægemiddel. Det bruges til skaldethed. Virkningsmekanismen af ​​lægemidlet er forbundet med undertrykkelsen af ​​virkningen af ​​mandlige hormoner på hårsækken. Desuden stimulerer komponenterne af Rinfoltila hårvækst, forbedrer metabolismen af ​​hovedbunden, øger lokal blodcirkulation. Ved langvarig brug bliver håret den oprindelige tykkelse og bliver tykkere.

Indikationer:

Modtagelsesordning:

Kontraindikationer:

Bivirkninger:

Ingredienser:

Udgivelsesformer:

Anvendelsesområder:

anmeldelser:

Nonsens er alting. Ikke vurderinger, men en marketingpakke. Jeg købte denne shampoo for at helbrede mit hår, som følge heraf begyndte de at klatre katastrofalt. Da jeg stoppede, standsede hårtabet også. Kun med tiden flyttede håret væk fra denne "fremragende" shampoo!

Fremragende værktøj til en overkommelig pris. Vel hjælper med at stoppe det rigelige tab og giver hår styrke og glans. Nem at bruge, shampoo mit hår og derefter anvende en lotion, der ikke skal vaskes væk. Jeg bruger kurset 3-4 måneder 1 gang om året.

Jeg vil gerne skrive en anmeldelse på Sinex serie Rinfoltil lotion. Alopecia begyndte efter et kursus af antibiotika, de blev ikke rigtigt plukket, toli var meget stærke. Men faktum er en kendsgerning. Jeg er selvfølgelig en mand, men jeg ønsker ikke at blive skaldet i en ung alder. Min søster købte mig en shampoo og Rinfoltil Sileks lotion til mænd. Kontinuerligt brugt i otte måneder. Stor effekt - hårtab er stoppet, nyt hår vokser i stedet for "skaldede pletter".

Så mange positive tilbagemeldinger. I dag begynder jeg også at bruge en serie af rhinfoltil m. Træologen sagde. Hvis håret er for følsomt overfor andre, selv topisk, er antiandrogener af stor betydning. Spild ikke tid.

Hej Elena!
I dette tilfælde er det måske ikke nok at tage et kosttilskud. Udnævnelsen kan gøre en læge. Hvis der ikke er en tricholog, anbefales det at søge individuel konsultation med en hudlæge.

Der er ingen tricholog i byen. Leverproblemer på grund af hormon. Narkotika tilsyneladende på grund af dette falder hår meget ud. Fortæl mig, om disse stoffer vil hjælpe?

Alle skriver om den positive effekt. Og beviser, fotos, videoer, metoder, ekstra tilbehør mv. Og det giver indtryk af "vtyuhivateli" reklamekampagnen fra dette stof. Hvis det passerer, kan du fortsætte med at tale om dette stof. Snart anvender jeg en måned.

Min bror har et barndomsproblem med hårvækst. Nå, som det siger: "En lille person - små problemer, en stor person - stor", han voksede op, og problemet begyndte at presse endnu mere. Ja, og med piger skammer sig for at mødes på en eller anden måde. Jeg forsøgte en masse ting. Han forsøgte at genoprette i meget lang tid - intet hjalp. Han "rigtigt" sænket sine hænder. " Og så fortalte nogle gamle bekendtskab ham om Rinfoltil Espresso. Broderen troede, at han ikke ville få noget værre og købte det. Det viste sig, at der er en hel række værktøjer. Det kan også bruges til profylakse. Jeg synes, at alle er velegnede. Kort sagt, jeg så for nylig min bror - jeg kunne ikke tro på mine øjne: han havde helt vokset sit hår. Sund, skinnende, stærk.

Hår er et visitkort af en kvinde. Fra hvilken frisure du har, afhænger af succes i forskellige forhold. Derfor ser jeg altid mit hår. Min frisør råde mig til at bruge Rinfoltil Espresso shampoo. Det gør jeg. Håret ser godt ud. De er sunde, stærke og tykke. Store shampoo.

Og jeg læste mange positive anmeldelser og besluttede at købe Rinfoltil lotion og shampoo til mig selv, og jeg var glad. Det vigtigste for mig i det er sammensætningen, det er helt naturligt, dværgpalme bær (som har anti-androgeniske egenskaber), mange forskellige urter og silicium. Bruges i to måneder, men jeg ser allerede resultatet. Jeg vil fortsætte behandlingsforløbet i op til fire måneder.

Shampoo Rinfoltil Espresso reddede mig lige fra hårtab. På kort tid klarte han dette problem. Jeg forventer ikke engang en sådan effekt. Mit hår fløj ud, og nu har nedfaldet stoppet og mit hår ser rigtig godt ud.

Anmeldt af "spring_illusion" på Pharmalife Italy ampuller Rinfoltil "Styrket formel til hårtab" lotion til kvinder

Navn: spring_illusion. Type anmeldelse: neutral
Bedømmelse: 3.5 ud af 5 Stjerner. 02-09-2017 20:32:29

God dag til alle! I dag vil jeg tale om Rinfoltil ampuller, om hvad de er, hvad de laver, og selvfølgelig om de hjælper med hårtab.

Først og fremmest bemærker jeg, at der er en mareridtforvirring i netværket om, hvad hårtab er, og hvordan det sker.

Vilkår, der belønner hårforløbsprocessen, som du ikke vil møde: "overskud", "progressiv", "diffus", "post-stress", "telogen", "mand", "androgenafhængig", "postpartum" og gud ved hvad der ellers.

Faktisk kan håret ikke stoppe med at falde helt ud, og det er normalt.

Dette skyldes det faktum, at menneskehår vokser i cyklusser:

I vækstperioden (anagen) med en varighed på 2 til 8 år efterfulgt af en kort periode på 2 til 4 uger, under hvilken celledeling og som følge heraf stopper hårvæksten (catagen).

Så begynder resten (telogen) - fra 2 til 4 måneder.

Når en ny (tidlig anagen) begynder at vokse i stedet for det gamle hår, falder det ud.

Vækstfaser i nabolandene matcher ikke, så hårtab på op til 10% af deres samlede antal på hovedet betragtes som normalt. Dette manifesterer sig diffust - dvs. mere eller mindre jævnt i hele hovedet (og dette er ikke en form for prolaps, men dens natur).

Med normal prolapse synes det klart. Hvad med overskud?

Der er kun to typer overskydende prolaps - reaktive og kroniske ("androgenetic alopecia").

Hvad er reaktivt tab?

Reaktiv nedfald er kroppens reaktion på virkningen af ​​en intern eller ekstern faktor. Denne faktor kaldes reaktiv.

Der er ikke så mange faktorer, der forårsager tab, hovedfunktionen er evnen til at påvirke processen med cellulær aktivitet indefra (shampooer, månefaser og hårfarve forsvinder straks).

Dette kan være alvorlig stress (psyko-følelsesmæssig eller fysisk (for eksempel kirurgi)), alvorlige sygdomme (for eksempel forstyrrelser i skjoldbruskkirtlen), store udsving i hormonet sfæren (f.eks. Under postnatal omstrukturering af kroppen) osv.

Den mest glædelige ting i denne form for nedfald er, at det ALDRIG slutter sig selv, hvis den reaktive faktor ophører med at fungere.

UDEN AF AFHOLDIGHEDEN, om du har gjort noget om dette emne eller ikke.

Uanset om du gnider løg, sennep eller olier ind i dit hoved, købt tonsvis af shampoo "fra at falde ud" eller bare foldede hænder - det er ligegyldigt.

Mekanismen for hårgenvækst i dette tilfælde er genetisk programmeret og svarer 100% til genoprettelsen af ​​hår hos dyr efter smeltning.

Som du forstår, gnides og "befæstninger" til uld er aldrig forlovet.

Hovedkonklusionen er, at der ikke er nogen mening at kæmpe med reaktive nedfald. Det eneste du kan få er at løbe ind for at stoppe efteråret i det øjeblik du begyndte at gnide i hovedet N-th værktøjet. Og for at lave en "logisk" konklusion "og betyder N noget hjælper!".

Det er ligegyldigt, at 10, 100, 1000 andre mennesker nægtede at hjælpe N (fordi de ikke havde haft et naturligt program for at genoptage vækstcyklussen på tidspunktet for dets gnidning).

Hvad er androgenetisk alopeci (andre navne - "progressivt tab", "mandeltype tab")?

Skrevet i detaljer om ham i tilbagekaldelsen til Minoxidil, men hvis det kort er:

Kronisk, der ikke er forbundet med nogen sundhedsmæssige problemer, udtynding af håret, hvilket fører til deres tab, hvilket kun skyldes en faktor - hårfæstens genetisk forøgede følsomhed over for hormon dihydrotostrostron (DHT).

Det er netop fra denne plage, at Rinfoltil ampuller er beregnet.

Hvad fabrikanten siger i instruktionerne om stoffet, drejning er desværre en ganske stor del af teorien (og måske er det oversættelsesomkostningerne?):

Androgenetisk alopeci kaldes især androgen (en type reaktiv nedfald), som ikke stammer fra følsomhed over for DHT, men fra en "bias" i hormonet sfæren, og dette behandles af en endokrinolog og ikke af ampuller til hår.

Ellers er alt sagt logisk (billedet til venstre nedenfor er et rigtigt eksempel på hvordan wellus ligner (dystrofisk tyndt hår påvirket af DHT) i forhold til normalt hår):

Der er kun to behandlingsmetoder for AHA i øjeblikket, og de skal anvendes i fællesskab og ikke en i stedet for den anden:

1) Stimulering af hårvækst gennem minoxidil

2) Suppression af follikel følsomhed overfor virkningerne af DHT (antiandrogener).

Rinfolitil tilhører antallet af antiandrogener, der virker på basis af et planteekstrakt af en dværgpalme, for hvilket der i øvrigt ikke er undersøgelser med dokumenterede resultater *:

* Forudsætningen om, at Saw Palmetto er egnet til at modvirke AHA, er udelukkende baseret på dets bevist anvendelighed ved behandling af prostataadenom hos mænd, hvor denne komponent virker på samme måde som finasterid (et hormonalt anticancermedicin).

Da finasterid, taget internt, har vist sig at være effektiv til at modvirke AHA (ved at hæmme 5-alfa reduktase, et enzym, som katalyserer omdannelsen af ​​testosteron til dihydtostosteron), vil Saw Palmetto handle på samme måde. Hvad tjente som grundlag for at skabe en masse lægemidler til skaldethed baseret på det.

Anvendelsesmåde og sammensætning

Og igen, fabrikanten fejler, da med AHA (og enhver tricholog er opmærksom på dette såvel som enhver der producerer det trichologiske middel), er brugen af ​​lægemidler, som hæmmer dens udvikling, ikke udført af kurser.

Det udføres hver dag lige fra det øjeblik, personen fik diagnosen til slutningen af ​​hans dage (eller indtil det øjeblik du ønsker at holde håret).

Jeg er tavs om de "bedste resultater" med shampoo, som generelt ikke fysisk kan påvirke tabet, fordi det simpelthen ikke trænger ind i huden til hårsækkene.

Sammensætningen er a

En blanding af alkohol, vand, propylenglycol og flere planteekstrakter, herunder dværgpalme, hvis indhold i sammensætningen også er minimal.

Rinfoltil ampuller er opdelt i "mand" og "kvinde" (de har ingen forskelle i sammensætningen), såvel som "klassisk", "espresso" og "Silex". Espresso er beriget med koffein, Silex - silicium.

Jeg havde ampuller i den "klassiske" form og version af "espresso."

Deres emballage er næsten ens, i den "forbedrede" version glemte de at trække en buske på phialen, men tilføjede Espresso. Volumet af ampuller er det samme - 10 ml.

Espresso-serieampullerne kategoriserede mig ikke noget, og jeg kunne ikke lide det, for ud over koffein tilføjede producenten af ​​en eller anden grund en sammensætning af ricinusolier, hvilket gjorde opløsningen fedt og vild. Hans hoved bliver snavset øjeblikkeligt, hvilket ikke sker med "klassikerne".

I pakken - 10 glasampuller forbruges en ampul i flere dage, hvilket selvfølgelig er ubelejligt.

En silikondyse med en hætte er fastgjort til ampullerne, men pasformen er ikke 100%, og det synes ikke rimeligt for mig at lade flasken være "udtømt" som den er.

Derfor hælder jeg indholdet af ampullerne i flasken fra det overvinde lotion fra nedfaldet af Satura Rosta:

Den klassiske version af ampuller pletter ikke håret og har en lille afkølingseffekt (på grund af mentol).

At være en "glad" ejer af AGA er brugen af ​​anti-androgener for mig ikke underholdning, men en daglig nødvendighed (som minoxidil).

Da begge stoffer bruges dagligt, og begge indeholder alkohol og PPG, påvirker det ikke hårbunden på den bedste måde. Især efter en måned i et sådant kvarter begynder huden at strejke og blive irriteret, skæl viser sig. Så forlader jeg den ampulla Rinfoltil og vender mig til analoger med en blødere sammensætning.

Jeg tror ikke på deres effektivitet i tilfælde af reaktiv nedfald - af objektive grunde (fordi der ikke sker noget gnidning på denne type affald), i tilfælde af min AHA - af personlige årsager.

Først brugte jeg et syntetisk antiandrogen (eukapil), og jeg kunne virkelig godt lide resultaterne. Men siden min hud nægtede at opfatte det normalt, måtte jeg skifte til vegetabilske analoger, og efterhånden bemærkede jeg en forringelse af hårvæksten (templer, der begyndte at vokse på kombinationen af ​​minoxidil og evkapil, "gik" tilbage).

Siden da har jeg kæmpet for dette fænomen med varierende succes, og jeg kan sige, at Rinfoltill ikke hjalp mig lidt.

Jævnligt vender jeg tilbage til det kun af en grund - jeg tog flere kasser på apoteket på en gang, og det var på en eller anden måde ynkeligt at smide ud.

1) Rinfoltil (og selv i teorien) kan kun hjælpe med en type prolaps - androgenetisk alopeci.

I alle andre tilfælde er det helt ubrugeligt (hvis placebo ikke tages i betragtning), og at stoppe nedfaldet på tidspunktet for dets brug kan kun forbindes med tilfældighed og intet andet.

2) Rinfoltil med AGA anvendes ikke i stedet for minoxidil, men kun med det.

3) Rinfoltil med AGA anvendes ikke af kurser, men kun på permanent basis.

4) Rinfoltil Espresso, på trods af producentens forsikringer på stedet, har ikke "øget" aktivitet, men de har en mere olieagtig og klæbrig tekstur, der pletter hår.

5) Hvis du er heldig, og du ikke har AHA, men du stadig begyndte at anvende Rinfoltil, bliver det ikke værre. Men også bedre.

Du kan finde Rinfoltil ampuller i apoteker, prisen pr pakning med 10 ampuller er fra 750 rubler.