Vigtigste

Behandling

911 Løg Shampoo 911 - Anmeldelser

911 Løg Shampoo

911 Løg Shampoo 911 januar 30, 10:19

Løg shampoo, jeg købte på råd fra en ven. Jeg klagede over hende, at hendes hår var klatring tungt, og hun anbefalede at bruge løg shampoo 911. Jeg vil gerne bemærke, at der er ganske få sorter af denne shampoo, men jeg valgte løg shampoo med burdock olie. Sandsynligvis har jeg siden barndommen ved, at burdockolie hjælper med at styrke håret, så jeg besluttede at denne særlige shampoo vil være effektiv. Den pris jeg var glad for, ganske demokratisk. Hår shampoo vasker godt for at pusse. Efter silikone shampoo er det helt sikkert usædvanligt, og det ser ud til at håret bliver svært. Men efter tørring er håret blødt, skinnende og har et velplejet udseende. Jeg brugte shampoo kurser. Jeg bruger måneden, så et halvt år pause. Nu er der ingen problemer med hårtab overhovedet. God shampoo. Det hjælper virkelig med at styrke håret og forbedre deres udseende.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 1. november 2017

Af hele linjen af ​​shampoo 911 nød Lukov med nælde. Hendes hår voksede hurtigt fedtet ud og havde et ufuldstændigt udseende, hendes ven rådede løgshampoo med nudler. Efter at have begyndt at bruge denne shampoo, ser håret preobreli helt anderledes ud. Hvis jeg tidligere skulle vaske mit hår hver dag, nu vasker jeg det to gange om ugen, og mit hår ser anstændigt og velplejet.

911 Løg Shampoo 911 juni 18, 2017

911 løg shampoo er en cool ting. Jeg brugte næsten alle slags + balsam. Siden barndommen ville jeg dyrke mit lange hår, men det fungerede ikke, for jeg var konstant nødt til at skære mine tip. Det er lige nu. Håret ser bare godt ud: en sund glans og tæthed dukkede op, voksede hurtigere end før.

911 Løg Shampoo 911 9 marts 2017

Løg shampoo 911 tvillinger takker mit hår, ikke kun når tabet begynder, men også for forebyggelse. Shampoo er meget ligesom, hvis tabet er meget hurtigt, så med regelmæssig brug af måneden for 2 hår helt restaureret. Og så faldt den profylaktiske brug af hår i lang tid ikke ud. Nu med hår fuld ordre, velplejede, ikke skrøbelige og altid ser godt ud.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 November 19, 2016

For at genoprette håret og forhindre hårtab, havde jeg 1,5 måneders brug af Tinsys Onion 911 shampoo, appliceret det med et lille stykke til mit hår og strakte det godt over hele længden, vaskede mit hår regelmæssigt, efter at shampoo de ser godt ud, men effekten er bestemt ikke fra de første ansøgninger, men sådan et mirakel sker ikke, for det blev senere helt af med alle de problemer, der var. Prisen på shampoo var også meget tilfreds.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 6 oktober 2016

Alle pigerne rådede mig om denne Løg Shampoo 911, da mit hår begyndte at smuldre, prøvede jeg bestemt, men jeg håbede ikke meget på ham, så da jeg bogstaveligt talt inden for en måned kom mit hår tilbage til det normale, blev jeg overrasket. Shampoo i alle mine parametre og præferencer kom op til mig, det er godt påført, skum, vasker af, den sædvanlige lugt, håret er normalt kæmmet, men alt dette er ikke så vigtigt, fordi det vigtigste er, at det virkelig heler hår. Derfor anbefaler jeg det til alle, der har problemer med hår.

911 Løg Shampoo 911 5 juni 2016

Takket være 911 Onions shampoo reddede jeg mit hår fra et forfærdeligt tab, jeg blev endda ved at blive bange, mit hår faldt af hovedet i ordets ordale betydning, det er godt, at jeg købte denne shampoo, jeg begyndte at vaske mit hår 1 om 2 dage og bemærkede, at i anden uge langsomt begynde at hoppe tilbage. Hun vasket dem i næsten 2 måneder, hendes hår vendte tilbage til det normale, nedfaldet stoppede, nu støtter jeg dem med samme shampoo, jeg købte også Lukovy med burdock olie 911, jeg kunne også lide det meget.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 13 marts 2016

Sandsynligvis ikke en pige, der ikke ville blive konfronteret med problemet med hårtab. I min ungdom faldt de på en eller anden måde årligt. Det var normalt i efteråret og varede et par uger. Forklares af hårvækstcykluser. Men efter graviditet og amning begyndte de begge at falde ud og processen stoppede ikke. Jeg begyndte at panik, jeg synes for indlysende grunde til alle de unge damer. Pro Onion 911 findes på internettet, mange roste. Jeg besluttede at købe og ikke fortryde. I alt for måneden har jeg nok redet mit hår. Jeg fortsætter med at bruge det, foruden at styrke håret, er det også forsigtigt for dem - det er nemt at kæme, ikke elektrificere, bare passer. God shampoo, jeg er meget tilfreds.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 1. marts 2016

Jeg bruger Onion shampoo 911 mærke tins klip i tre uger, jeg er meget tilfreds med resultatet, mit hår er mærkbart forbedret, på en eller anden måde ser lige ud på en anden måde, nu vil jeg skifte til en anden af ​​deres egne serier, da valget er meget stort, har alle shampoo rimelige priser. Også, når jeg købte en shampoo, tog jeg også løg balsam 911, jeg har simpelthen ikke mit hoved uden balsam. Nu er de nemme at kæme, og min hårlængde er ikke lille. Jeg råder alle til en kvalitetsproducent til en god pris.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 3 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 4. oktober 2015

Jeg kan ikke forestille mig, hvad der ville ske med mit hår, hvis jeg ikke vasker dem med løg shampoo 911 med rød peber ekstrakt. Efter en tur til havet blev mit hår spildt i saltvandet fra saltvandet. De faldt ud og brød med hver kæmning, eller snarere fløj håret lige ud af mit hoved, jeg var bange for, at de i et sådant tempo ville alle falde ud. Jeg havde nok af en måned til at vaske mit hår med shampoo, de er bare mærkbart stærkere end stål. Jeg rådgiver ham nu for alle, der har et lignende problem.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 13 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 4. oktober 2015

Jeg glæder mig ikke over de traditionelle metoder til hårbehandling, men på en eller anden måde dukkede Onion 911 på min hylde i badeværelset, og jeg besluttede at vaske håret, det viste sig, at det lugter meget velsmagende, selv om jeg troede det ville stinke forfærdeligt. Jeg kunne godt lide at håret efter vask selv med en balsam skal ikke skylles, det forbliver glat, og efter tørring forbliver den lydige.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 15. april 2015

Efter meget stress på grund af eksamenerne faldt mit hår meget. Apoteket så Shampoo og Balsam 911 Onion. Hår blev meget stærkere, skinne og tæthed dukkede op, vokse meget hurtigere end før. Det glæder mig.

911 Løg Shampoo 911 februar 23, 2015

Med løgshampoo 911 fik jeg kendskab til hinanden i lang tid, mit hår faldt dårligt ud, og en ven rådede mig til at købe den. Snart standsede håret falder og en sund skinne dukkede op. Og duften er meget behagelig, selvom jeg først troede at det lugtede som løg.

911 Løg Shampoo 911 februar 23, 2015

Hårtab er sandsynligvis ikke ualmindeligt. For mig selv fandt jeg et redskab, der hjalp mig med at stoppe det. Og nu i orden. Mit hår begyndte at klatre efter fødslen. De siger normalt, at de klatrer lige under graviditeten. Men det forekommer mig ikke at være opdateret. Her skal det bemærkes, at den dame jeg er allergisk, det vil sige ikke alle midler vil passe mig og vil ikke forårsage et hysterisk angreb af nysen, kløe eller rødme i huden. Så jeg forsøgte denne shampoo med lidt forsigtighed. Forgæves frygtede. Så begyndte jeg at bruge shampoo. Omkring en uge senere så hun, at hendes hår faldt mindre. Og så var det og videre, hver dag mindre og mindre hår på kammen, mere og mere min glæde. Med et fald, sagde jeg farvel uden fortrydelse, og jeg vil ikke kede mig.) Så jeg anbefaler, du vil ikke fortryde det.)

911 Løg Shampoo 911 10. december 2014

Min mor købte shampooen. Jeg klagede over for hende, at hendes hår klatrede nådesløst. Efter fødslen er næsten et år gået, men vi fortsætter med at amme. Kroppen er naturligt udtømt. Før graviditeten var der aldrig noget problem med håret, der var altid en tyk og frodig hævning. Derfor chokerede konsekvenserne af moderskab mig. Løg shampoo mor rådede apoteket, som en af ​​de billigste, men på trods af dette, effektive midler. For mig var spørgsmålet om pris ikke, jeg var klar til at betale noget beløb for mit effektive hår. Jeg ville ikke fornærme min mor, jeg besluttede at prøve. Den første ansøgning imponerede ikke på mig: shampoo som shampoo, helt almindelig. Jeg troede endda, at jeg ikke ville vaske dem mere. Jeg køber mig noget professionelt. Som sædvanlig spundet hun med barnet og gik shopping. Jeg var nødt til at vaske mit hår med den samme Lukov, lige så mange som 3 gange! Til min store overraskelse begyndte håret at ændre sig for vores øjne. Med hver ny ansøgning glædede effekten mig mere og mere. Der blev ikke gjort yderligere forsøg på at finde noget nyt. Håret ophørte næsten med at falde ud, og nye små meget små hår lavede sig gennem håret. Tak mor og ansvarlig og ærlig apotek!

911 Løg Shampoo 911 11. november 2014

Alle vores nerver forlader os senere sidelæns. Så på mig blev en anden stressende situation på arbejdspladsen afspejlet i dette hårfald. Først ventede jeg på mig selv at gå væk, så begyndte jeg at lave alle slags masker, som jeg virkelig ikke kunne stå, figen vasker dit hår normalt, og duften er ikke is. Tiden gik, og hovedet fortsatte med at hurtigt slippe af med håret. Det er nu sjovt for mig, men da jeg kom ind i badet, var jeg allerede grebet af rædsel: en anden del af håret strømmer i afløbet uigenkaldeligt.

Løg shampoo 911 er blevet næsten 10.000. Et værktøj, jeg forsøgte i kampen for hår restaurering. "Nå, okay. Jeg vil også prøve denne..." - med sådanne tanker nåede jeg til en ubestemt flaske. Uden megen håb og ikke længere forventer et mirakel (Gud, vokste ud af denne alder) begyndte hun at bruge det. Håndbogen blev skrevet: Brug kurset. Ok. Hvor skal jeg skynde mig? Værre vil det stadig ikke.

De første par dage af brug, ærligt, jeg ønskede at afslutte. Hans hår var slags klæbrigt, dårligt vasket. Tak selvom løgene ikke stinkede på trods af den lovende titel.) Jeg fik en smag et eller andet sted efter den syvende brug. Hendes hår ophørte pludselig med at blive forvirret (først da forstod hun - de blev vant til det) og faldt endnu mindre ud på en kam. Yderligere mere. Ved afslutningen af ​​behandlingsforløbet prøvede jeg endnu en gang at bruge det, fordi mit hår var stoppet med at klatre. Endelig. Ikke tæller 10-15 på kammen, men dette er ikke et patologisk tab. Generelt kan jeg sige nu: Behandlingen er god, hjælper virkelig. Jeg håber, at min anmeldelse vil være nyttig for nogen i kampen mod hårtab.

Gerava
United States Guest

911 Løg Shampoo 911 23. juni 2014

Jeg bruger løg shampun med nældekstrakt. På råd fra en ven købt, besluttede at prøve. Shampoo skummer godt sammen med meget konsistens. Resultatet var også tilfredsstillende, siden jeg har brugt det, har mit hår blevet sundere og kigget bedre. Og vigtigst af alt standsede det samlede tab. Super!

911 Løg Shampoo 911 10. juni 2014

911 løg shampoo er en cool ting. Jeg bruger den med burdock olie. Jeg har længe ønsket at vokse hår efter en kort hårklippning, men det virkede ikke, for jeg var konstant nødt til at skære mine ender - de splittede sig. Det er lige nu. Håret ser bare godt ud: en sund glans og tæthed dukkede op, voksede hurtigere end før - den voksede næsten til skuldrene :).

911 Løg Shampoo 911 7 juni 2014

Jeg købte denne shampoo for to måneder siden. Meget tilfreds med resultatet. Hår faldt lige før, hele lejligheden var i dem. Jeg var nødt til at prøve mange penge, og dyre og nybegyndere. Løg 911 viste sig at være den mest effektive af alle. Jeg bruger også denne serie som en balsam. Nu falder håret ikke ud, lydigt og stærkt.

911 Løg Shampoo 911 17. april 2014

Meget forsigtig med nye shampooer. Hvad ville ikke skrive og sige godt, og du skal opleve dig selv. Løg 911 med nældekstrakt blev bestemt efter råd fra en ven. Hun har kun brugt det i lang tid. Det er dejligt shampoo og mit hår kom op. Sandt blev resultatet bemærket ikke straks, kun efter et par måneder af brug: skæl forsvandt, håret blev stærkere, blev mere lydigt, mindre saltet.

911 Løg Shampoo 911 26. februar 2014

Løg shampoo Jeg købte min mor, bragte det og du kan sige, at jeg introducerede det i min hygiejne. Så løg i sidste ende, jeg vasket mit hår i et par måneder, gik til den anden krukke. Jeg kunne godt lide det meget, mit hår blev mærkbart stærkere og sundere. Og håret på gulvet ligger nu til tider mindre. Jeg er tilfreds med ham

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nej 0

911 Løg Shampoo 911 29. januar 2014

Min løgshampoo serie 911 rådede min søster. Jeg kunne ikke tro på resultatet i lang tid, før jeg prøvede det selv. Hun vasket håret i et par måneder, indtil den fulde genopretning og til sidst fik en fremragende effekt. Hår blev stærkt og sundt, og vigtigst af alt, holdt op med at falde!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 13 · Nej 0

Julia
United States Guest

911 Løg Shampoo 911 27 januar 2014

Jeg kunne godt lide shampoo med det samme. Så snart jeg købte det, besluttede jeg at prøve det og håbede stadig på resultatet. Håret blev hver gang stærkere og sundere. Løg viste et resultat en måned senere, så fortsatte med at bruge det, men allerede mere for forebyggelse. Og duften af ​​skræmmende alle er ikke. Det er en behagelig lugt af hår efter det.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nej 2

911 Løg Shampoo 911 25. december 2013

Det mest almindelige problem med denne gang for piger med hår falder ud. Jeg løb da ind i hende. Og beslutningen kom ikke straks. Hun gav mange penge til nogle "cool" shampoo og masker, lavede hjemmelavede masker. Effekten var, men ikke det. Håret faldt ud og fortsatte med at gøre det. Så blev jeg tilrådeligt at ændre sjampoen, og jeg købte lægemiddel Onion 911, senere tog jeg også en balsam. Gradvist, men sikkert flyttede jeg til målet. Hår blev stærkere med hver vask, og tabet standsede. Jeg er tilfreds med mit valg!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 26 · Nej 3

911 Løg Shampoo 911 26. november 2013

Fra at falde ud, kender jeg kun en virkelig effektiv shampoo, der er Onion 911. Duften er behagelig, du bør ikke være bange. Og håret sparer fra at falde ud og styrker dem straks. Og du kan bruge det i lang tid, jeg vaskede håret i to måneder sammen med balsam af samme serie. Jeg er meget glad og rådgiver alle)

911 Løg Shampoo 911 1. november 2013

I vores familie bruger jeg min søster og min mor løgshampoo 911. Efter håret begyndte at falde ud dårligt, vidste hun ikke hvad de skulle gøre. Jeg forsøgte en masse metoder og værktøjer. Penge gik selvfølgelig stort, men ingen mening. Resultatet viste Onions shampoo, håret fik et sundt og naturligt livligt udseende. Det vigtigste er, at de holdt op med at falde!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 21 · Nej 8

911 Løg Shampoo 911 29. oktober 2013

Jeg har kendskab til denne serie ikke så længe siden. Shampoo Onion 911 købt på apoteket. Bruges omkring seks måneder, med en lille pause. Håret stoppede falder i den anden måned af vask. Synligt styrket. Så begyndte hun at drikke et kursus af calcium. Effekten steg. Nu ugle hår lærer ikke, sunde og stærke!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 17 · Nej 4

911 Løg Shampoo 911 10. oktober 2013

Jeg bemærkede ikke straks, at håret begyndte at falde stærkt ud. Panik løftede mor, de siger at klatre tåge. Umiddelbart gik jeg til apoteket, jeg troede jeg skulle drikke vitaminerne, men de sagde, de siger, mens du ikke bør forgifte maven, prøv at ændre din shampoo. Og rådede Lukovy 911 som en mulighed. Jeg tog det straks med en balsam, jeg kom op med et komplekst problem. Shampoo begyndte at virke efter en måned, og håret blev meget stærkt, det skinnede meget livligt. Og duften, som jeg frygtede, efterlader han ingen karakteristika. Meget tilfreds!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 15 · Nej 3

911 Løg Shampoo 911 30. september 2013

Personligt kunne jeg lide Onion 911 shampoo. Fordi resultatet er indlysende for mig, brugte jeg det i to måneder. Håret falder ikke så meget nu, og det efterlader ikke en lugt. Meget tilfreds.)

Shampoo 911 "Løg" - anmeldelser

Negative anmeldelser

Ulemper: forårsager skæl, væske og uøkonomisk

På baggrund af forårens avitaminose blev det besluttet at købe løgshampoo fra 911. Det kostede apoteket at købe 120 rubler til 150 ml. Testet uge. Lugt - ikke løg, normalt, behageligt som en regelmæssig shampoo. Konsistensen er flydende. Uøkonomisk. Skum, der også vaskes godt af. Efter brug er håret ikke voluminøst, lidt tørt. Jeg stoppede med at bruge den. efter det syntes fint skæl. Et par måneder gik og besluttede at prøve at bruge det igen, men efter vask igen skete der op. Resultatet af, om denne shampoo frafaldende ikke genkendte, men skæl er helt sikkert.

hud kløe, reducerer ikke hårtab, tørrer hår, skæl vises, hår bliver sammenbrudt

God dag)

Efter at have læst anmeldelser besluttet at købe i et apotek, denne løg shampoo for hårtab og skaldethed. Det var billigt 115 rubler.

Jeg har sådanne problemer med hår: overdreven tab og det øjeblikkelige udseende af skæl, (enten det vises umiddelbart eller ved ugens afslutning), hvis shampooen ikke passer.

Mit hår er en gang om ugen. Rensning holdes i lang tid, 5-6 dage (igen, forudsat at shampoo er egnet).

Nu vil jeg fortælle om shampoo.

Shampoo har en vandig gennemskinnelig konsistens, selv med en lille mængde det skummes godt, er det ganske økonomisk. Duften er behagelig, det lugter af nogle medicinske tinkturer, duften af ​​løg opfattes slet ikke. På denne proffer sluttede.

Under vasken fik jeg meget hår ude af form, det beløb var ikke der før, selv når jeg vasker det med almindelige shampooer uden funktionen "at falde ud".

Efter tørring begyndte håret at ligne halm, en slags tør og livløs. Selvom det også kan være til fordel for balsammasken fra "Clean Line".

Og de første to dage, mens kæmning begyndte en større mængde hår at falde ud end før brug af shampooen.

Spørgsmålet er, hvor er det fra at falde ud? I mit tilfælde forværrede han kun situationen.

Selv efter dette shampoo hår bliver hurtigt snavset. Håret så rent i omkring 2 dage, så falmede, saltede, og de så ud som om jeg ikke havde vasket dem i mere end en uge.

Også på den fjerde dag efter påføring begyndte det at kløe, som udviklede sig til skæl. Jeg troede, måske er denne effekt ubrugt? Ny shampoo og alt det.

Det var ikke, jeg besluttede at gentage.

Resultatet var endnu værre. Helt det samme billede med hårtab, tørhed, hårforurening. Men med kløe og skæl var rædslen lige. Der var en stærk kløe over hovedet på 3. dag, skæl dukkede op, meget mere. Langs hårvækstet viste rødhed flere steder og kløede. Det føltes som en allergi.

Her er et kedeligt resultat (

For mig består denne shampoo faktisk desværre af nogle minusser, og jeg håbede, at det ville hjælpe med at løse mit problem.

Jeg kan ikke forstå, om jeg er allergisk overfor en del af farmaceutiske shampooer, eller jeg kan ikke lide denne shampoo generelt. En tidligere mislykket apotekshampoo var dette, "Floresan nælde og humle" Virkningerne er meget ens. Efter disse shampooer vil du ikke købe mere shampoo på apoteket.

næsten ingen lugt

højt forbrug, hår forvirret., dyrt for en sådan mængde, en lille flaske, skæl kan forekomme, reducerer ikke hårtab, vaskes ikke godt

På arbejde blev jeg meget rost og balsam og shampoo. Jeg besluttede at købe en prøve. Ved første øjekast biter prisen ikke - for shampoo 110p i nærmeste apotek. Men! kun 150 ml, det vil sige røret er meget, meget beskedent.

Duften af ​​løg i almindelighed, nej. Nogle lugte handler om neutral, men ikke at sige så behagelig. Men anmeldelser og producenter lover et tykt hårhår, hvilket betyder, at det er muligt at lide lugten. Det første jeg bemærkede er, at siden 1 gang håret ikke vaskes, er det nødvendigt at vaske 2 gange + for at suge håret af mellemlang længde, det tager en betydelig mængde, fordi Han vasker heller ikke meget.

Straks begyndte at bruge og balsam "Løg 911", og hendes hår blev kæmmet normalt. Men så var balsamet forbi, og jeg vasket mit hoved med bare shampoo. Hvad kan jeg sige, intet særligt overhovedet. Hår med gennemsnitlig kæmning, super-skinn og blødhed følte sig heller ikke.

efter 2-3 vask min mand og jeg fik skæl. okay, vi besluttede at bruge det nogle få gange, pludselig var huden ikke vant til det eller noget. Men skæl kun intensiveret, men også tilføjet dette, at håret begyndte at blive snavset meget, meget hurtigt og begyndte at blive fedtet, dvs. Hvis jeg tidligere vaskede mit hår hver anden dag, så er håret, der vaskes om morgenen, fedtet om aftenen efter at have brugt denne shampoo.

Den mest bagholdende ting viste sig at være, at da jeg fjernede det, måtte jeg vaske i yderligere 3 uger næsten hver dag, så gik effekten gradvist. Det samme bemærkede og hele familien.

Selvom hun naturligvis ikke brugte meget i omkring en måned, så bemærkede hun ikke, at hendes hår begyndte at krybe i det mindste noget mindre eller nogle nye voksede.

Generelt kan det være velegnet til nogen, men min familie passede ikke, og i betragtning af prisen er den dobbelt fornærmende. Tilbage til den gode gamle Agafiya til 85r til 350ml.

Sandsynligvis, under hensyntagen til mange gode anmeldelser, shampoo som et lotteri - hvilken er perfekt, og hvem vil skade

snavset hår på den anden dag, forårsagede kløe, en lille pakke, hår begyndte at falde ud, en ubehagelig lugt

Ligesom alle piger drømmer jeg naturligvis om smukt hår. Jeg tager spørgsmålene om plejeprodukter alvorligt.

Jeg så denne shampoo i apoteket. Nå tror jeg, når apoteket, og endda vitamin, skal vi tage!

Omkostningerne pr. Pakke er forholdsvis små: 123r. Men emballagen er mindre sammenlignet med butikshampoo. Derudover forbruges både shampoo og balsam godt, ikke særlig økonomisk. Nå, det var bare, hvis værktøjet var godt. Og det dømmes af beskrivelsen, er bare fuld af vitaminer

Brug. Shampoo gennemsigtig farve. Duften efterlader meget at ønske. Konsistensen er flydende.

Jeg vasker mit hoved 2 gange med shampoo: snavs, fedt, stylingprodukter vaskes for første gang, og shampoo viser sine gavnlige egenskaber for anden gang. Dette gælder for alle shampooer, ikke kun dette. Så vask dit hår korrekt. Ved den første sæbe opfører vores vitamin shampoo sig ikke rigtig godt: det vasker ikke håret nok, det skummer ikke godt, så du skal presse det helt ud. Anden gang vasker det rester af forurening og skum af en eller anden grund meget bedre. Efter vask er håret stramt, meget fladt.

Effekt. Jeg bemærkede ikke nogen super-skinnende, fugtgivende, blødgøring, og kun nogle ændringer i retning af forbedring efter anvendelse af disse shampooer og balsamer. Men efter den første ansøgning bemærkede hun, at hendes hoved begyndte at klø. Jeg besluttede ikke at stoppe med at bruge, pludselig vil mirakuløse egenskaber ikke vises umiddelbart. Men med hver gang mit hoved kløede hårdere, begyndte mit hår at vokse hurtigere og forlade mit lyshoved. Ja, det var ikke det, jeg havde forventet fra apotekshampooet, åh, ikke det.

Der er ikke mere end en asterisk at sætte her: det lugter dårligt, det vasker dårligt, det skumbes hårdt, og selv efter at du har anvendt balsam af samme serie, er håret hårdt og kæmper ikke godt. Det forårsager også kløe og hårfald. Her er et sådant apotekshampoo.

overkommelige

Ikke-åbenbar effektivitet, dårlig skumdannelse, ejendommelig lugt

Bekymret med spørgsmålet om hårtab og restaurering af eksisterende, besluttede jeg at handle på en kompleks måde. Der var et spørgsmål om shampoo selektion. I apoteket så jeg et vitamin,

hvis effektivitet er blevet bekræftet af det centrale kliniske hospital i det russiske videnskabsakademi. Og prisen er god. Som en del af - vitaminerne B3, B5, B6, E og C. Health, og endda vender skinne og sundt udseende. Samtidig erhvervede og balsam. Men skuffelse ventede. For at vaske håret kræver en hel del shampoo. Men det er ikke så slemt. Allerede i færd med at vaske er der ikke tilsat lethed eller silke. Følelsen af ​​at håret er let behandlet med sandpapir. Ikke hjulpet og aircondition.

I slutningen - shampoo som shampoo. Noget reduceres, men tilføjer ikke noget. Hverken den lovede glans eller det sunde udseende blev tilføjet. Efter vask var kammen (op til skulderbladene) ret vanskelig. Generelt råder jeg dig til at prøve noget andet. Og hvis du har brug for et værktøj med vitaminer, er det bedre at tilføje til masken og / eller olien. Desuden er eksponeringstiden længere, og "brugbarheden" selv trænger ind i håret uden nogen syntetiske tilsætninger.

Jeg løste ikke min hovedopgave med at styrke håret - effekten var nul;

Engang havde jeg læst anmeldelser om løgshampoo fra 911 + serien fra den russiske producent Tvins Tek. Endnu en eller anden måde imponeret over nogle af anmeldelserne. Og hun købte sig det samme - i vores apoteker er der nok sorter af produkter af denne linje.

Shampoo hedder "løg". Fra hårtab og skaldethed. 911+

Lyder meget lovende. Selv om jeg ikke bliver skaldet, har problemet med hårtab for mig altid været mere eller mindre relevant. Ikke at sige, at de sypyatsya hver dag, men især efter vask.

Først købte jeg en flaske. Dosering lille - 150 ml, pakket sjampo i en æske.

I brugsprocessen besluttede jeg at købe en anden flaske for at se resultatet, men det er stadig ikke nok 150 ml.

Det var næsten 2 år siden. Så tilbragte jeg begge flasker med shampoo.

Og hvad er resultatet? Og alt uden ændringer.

Anvendt shampoo på hår ifølge brugsanvisningen, og hold hovedet i ca. 5 minutter.

Men det påvirker absolut ikke styrken af ​​mit hår.

Shampoo er næsten farveløs, gennemsigtig, gelkonsistens. Klemte de allerførste dråber fra flasken, der forblev der på bunden.

Lugten er blød, lys, moderat behagelig - du vil ikke høre nogen løgeskygger der, hvis man pludselig har en tanke om, at han skal lugte med løg, men nej.

Sammensætningen indeholder løgekstrakt samt en hel kompleks af andre planteekstrakter.

Shampoo skum plejer normalt hovedet, men du skal hælde mere i hånden, strømmen er ikke særlig lille.

Baseret på min personlige erfaring ser jeg ikke punktet med at anbefale det, da min effekt var nul - jeg skyllede mit beskidte hoved, og jeg vasket det. Ikke mere.

I betragtning af omkostningerne for et sådant volumen (2 år siden for 150 ml var prisen 150 rubler), og hans løfter - han er trods alt specialiseret i et alvorligt problem, jeg vil ikke rådgive. Som sædvanlig kan shampoo findes meget til en mere behagelig pris.

Tømmer oliemaskene godt

Tørrer, vasker til at knage, kan ikke klare problemet med hårtab

Hjemmelavede løgmasker er meget værdifulde i hårpleje, men ikke alle kan modstå denne lugt, som bare vil jage dig) Derfor ønskede jeg at finde noget lignende blandt apotekserier for hår med en mere blid aroma. Efter at have læst et par laudatory anmeldelser af Onion Shampoo 911 mod hårtab gik jeg til apoteket for det.

På bagsiden af ​​flasken indeholder generelle oplysninger om shampooen, dens handling, anvendelsesmåde og kontraindikationer:

Det første du bemærker er den friske lugt af shampoo, uden noget strejf af løg. Stof af gennemsigtig farve, gennemsnitsdensitet. Godt vasket, danner et tykt skum.

Vask håret, indtil det knager, jeg kan ikke lide en lignende effekt, og hvis du ikke bruger en balsam / maske til hårets længde, tørrer shampooen hensynsløst dem. Selvom producenten lover at "naturlige ekstrakter i sammensætningen giver ekstra ernæring, lindre tørhed, forhindrer hårbrud. Shampoo giver mild rensning uden at forstyrre den naturlige balance, giver håret en sund glans." Men her er det meget godt at vaske af olie masker med denne shampoo! Jeg har ikke bemærket nogen styrkelse af håret, de falder ud i samme mængde som før du bruger løgshampoo! Miraklet skete ikke. Skæl shampoo forårsagede ikke, og tak for det)

Sammen med denne shampoo brugte jeg Bielita Dr.Hair pleje Anti-Hair Loss Serum for at opnå maksimale resultater, hvilket også viste sig for at være en pacifier, desværre.

Men glem ikke, at alt dette er individuelt og det faktum, at man ikke passer, den anden giver et godt resultat! Tak for din opmærksomhed)

billig, hår bliver glat, fedtet, skinnende

det hele er farvet med kemi

Nu begyndte jeg bedre at overvåge og passe på mit hår, hud, jeg forsøger at forbedre min hårs tilstand, behandle det, rense min hud. Jeg er mere tilbøjelig til naturlige produkter med naturlige sammensætninger, som ikke kun skader, men også gavner håret.

Denne shampoo er fordi den betragtes som medicinsk (i det mindste anses det for det, og det blev rost. Jeg købte det, jeg var glad for, at jeg havde fundet noget naturligt, men desværre viste det sig forkert.

Sjampoen selv er i en plastikflaske, en abstrakt er knyttet til den og på flasken skrives ansøgningen, sammensætningen. Volumen 150 ml.

Gennemsigtig farve, flydende konsistens.

Ved første øjekast er alt godt: efter vask med denne shampoo bliver håret meget fedtløst (på trods af at mine krøller er meget stærke, og det er svært at selv kamme dem!). Skinnende, selv er en sådan behagelig følelse på håret frisk, ikke kedelig uslebne som om vi ikke trækker!

Alt er fint, men der er en MEN! Meget vigtigt MEN! Navnlig sammensætningen af ​​shampoo! Det har laurylsulfat! Og det er sådan en skadelig ingrediens for shampoo! Og en masse anden kemi (jeg kan desværre ikke liste alle komponenter).

Og denne shampoo hedder medicinsk! Men hvad er det medicinske, hvis der er så meget kemi i det? Det skader mere end godt! Jeg vil ikke tage det længere og anbefaler ikke denne shampoo til nogen!

Jeg behandler de 2%, jeg fandt intet særligt for positivt hår. Jeg havde en nælde.

Neutrale anmeldelser

Fordele: tilgængelige, styrker rødderne med et lille tab, prisen er økonomisk og nem at bruge, effektiv

Ulemper: øger skæl

God dag!

Jeg vil gerne fortælle om shampoo fra hårtab og alopecia 911. Jeg købte det på et apotek for over 100 rubler. Jeg sluttede en halv flaske og nægtede at bruge dette produkt. Og her er hvorfor: Hvis du har skæl, så er det bedre ikke at købe dette shampoo overhovedet. Fordi fra det bliver skæl tre gange mere, og hovedbunden kløfter meget, det er endda sket, at jeg kæmede det til blod. For første gang købte jeg denne shampoo mod skæl, mens jeg kan lide alt.

Hvad angår resultatet lovet af dette værktøj, er det. Hår meget mindre falder ud.

Af fordelene kan jeg skelne mellem lave omkostninger, effektivitet, tilgængelighed (tilgængelig på ethvert apotek), en bekvem flaske, en behagelig aroma af urter (og ikke løg!).

Kun en minus, men det var han, der fik mig til at stoppe med at bruge 911 shampoo. Dette er en enorm stigning i skæl.

Anbefaler jeg dette middel til dig? Hvis du ikke har skæl, så JA! Jeg anbefaler uden fejl. Men hvis du har skæl, så nej. Brug ikke overhovedet!

Tænk på dig selv, bestem dig selv.

naturlige planteekstrakter i sammensætningen

højt forbrug, dårligt vasket

Jeg købte det fordi det er "løg". Bare ikke ironisk chuckle - jeg ved, at løgjuice i det er mindre end en kat græd, men.. hvad hvis. i hvert fald ekstrakt, kan spise?. fordi løg er det mest effektive middel til skaldethed og for hårvækst. Og da frisk løgjuice ikke altid er praktisk at bruge på grund af den ætsende lugt, bør shampoo med navnet "Onion" være meget nyttigt. Nå, i det mindste for selvforslag. Vask dit hoved og forestil dig at du gnider løgjuice.)))

Så mød min "fu", fordi hverken shampooen eller navnet, eller selvforslaget hjalp mig (tilsyneladende er jeg ikke psykisk)

  • Shampoo gør håret meget tyndt, og hvis det ikke er tykt, hvilket er logisk (folk med sjældent hår bruger shampoo fra hårtab og skaldethed), så er det generelt en katastrofe efter vask. Slick hoved og tynde is i stedet for hår! Du ser i spejlet og næsten græder. Hvad har du gjort, Chipollino? Det skyldes måske, at det skyldes burdockolie i sammensætningen.
  • Øger fedtet hår. Igen, sandsynligvis på grund af olierne i sammensætningen. Ved udgangen af ​​den næste dag er håret ærligt fedtet. Du skal nok vaske dit hår med denne shampoo hver dag. Desuden er flasken lille - 150 ml, og denne løg koster 200 rubler.
  • Dårlig skumdannelse, så det fortærer hurtigt (hvilket er ret et plus for mig, jeg ville virkelig have det til at ende hurtigt))
  • Aromaen er aldrig løg, gennemsnitlig behagelighed.
  • Farven er gennemsigtig, det kan være en smule gullig farvetone, hvis du ser tæt på.

Mit hår med denne Chipollino gjorde ikke venner. Sandsynligvis fordi det er så beriget med olier, mere egnet til personer med tørt hår.

Lugte, burdock olie.

Ernder ikke helt hårtab, hår er svært at kamme.

Jeg lærte om shampoo 911 + "Onion" fra mine venners positive anmeldelser, fordi jeg i lang tid ikke kunne slippe af med hårtab, besluttede jeg at prøve det. Jeg købte det i et apotek, det kostede omkring 120 rubler. I en flaske på 150 ml. Hun følte, at hendes hår lugtede som løg, men som det viste sig var der ikke engang lugtende løg der, lugten er ganske behagelig, det giver nogle urter, jeg tror, ​​det er på grund af den burdockolie, der er til stede i denne shampoo.

Shampoofarven er næsten gennemsigtig med en let gullig tinge. Det skummer mediokrigt, det er skyllet ud godt, håret efter det lugter behageligt, men det er meget vanskeligt at kamme, følelsen af ​​strå på hovedet. Derfor er det bedre at bruge løgbalsam fra denne producent. Det eksisterer.

Tja, om det vigtigste, efter at have brugt det i 2 måneder, faldt mit hår gradvist med omkring 50% og ikke mere, men jeg vil gerne finde et middel, der helt vil afhjælpe mig om dette problem, derfor vil jeg ikke anbefale denne shampoo, da han kun formåede halvdelen af ​​sin hovedopgave.

Blødt hår, mærkbar glans.

God dag.

Jeg husker, at forfærdeligt hår faldt ud, efter at have læst anmeldelser om alle disse løgshampooer, besluttede jeg at prøve, åh, som jeg først da ikke prøvede. Så jeg købte for 120 rubler denne shampoo på apoteket. Jeg besluttede at vaske mit hår, sjampoen stinker ikke og håret efter det også, de blev blødere og holdes rene længere. Skum godt og vasker let af. Men du ved af hårtab, desværre hjalp denne shampoo ikke, og jeg vaskede det endda helt og stadig ikke noget resultat. Men mærkbart håret efter det er silkeagtigt og skinnede lidt op.

Generelt kom han op til mig i en anden plan, men hjalp ikke med hårtab.

Positive anmeldelser

Og jeg er meget tilfreds med løgshampoo 911 med rød peber, det hjalp meget godt, da håret begyndte at falde ud. Fra en række shampooer valgte 911 ham, fordi jeg ved, at løg og peber altid har været brugt mod hårtab. Jeg brugte shampoo i to måneder, men jeg kan godt lide resultatet. Det vigtigste for denne gang er, at håret har styrket og stoppet at falde, og det forekommer mig, at de er blevet endnu lidt tykkere.

Ja, shampoo løg 911 skummes hårdt, men det indeholder også mere naturlige komponenter, men det betyder noget for mig, at min hårmåned, håret falder ud i bunker stoppet, ikke straks, men i en måned ja, virkelig

Jeg er løg 911, og denne serie behandler jeg ikke første gang hår, især om vinteren, bryder de, tørrer, de mangler vitamin og mit hårtab begynder. Jeg starter kurset om en måned. Og i løbet af denne tid bliver håret stærkere, skrøbelighed og tab forsvinder, håret synes mig tværtimod at begynde at vokse bedre.

På råd fra en ven købte løg shampoo og løg balsam. En måned senere stoppede deres brug af hår så meget at falde ud. Derudover er de blevet meget stærkere og sundere. Hvis nogen er bekymret for lugten, skal du ikke bekymre dig)) Der er ingen løg duft, shampoo er godt at skumme og let vaskes væk.

Lige færdig med at bruge løg Shampoo911. Måned brugt til hårtab. Resultatet er ikke øjeblikkeligt, men meget godt. Ved slutningen af ​​brugen er håret perfekt styrket. Kammen er næsten ren, du behøver ikke at vælge dit hår dagligt. Og generelt kan jeg lide hårets tilstand. Shampoo kunne lide. Godt resultat.

Jeg bruger løg til hårtab 911, jeg bruger hvert forårsfald i flere år, det er en periode, hvor håret svækkes, og de har brug for pleje. Løg i mit område af måneden og håret mærkbart mindre drop out vises skinne og silkeagtig hår. Jeg er tilfreds med resultatet.

Jeg kan kun sige gode ting om løgshampoo 911, det genopretter håret godt, hårtab er reduceret, dets lille ulempe det skummer svagt, men det skyldes, at det er naturligt og ikke indeholder kemikalier.

Jeg har brugt denne shampoo i omkring et år nu, jeg kan sige, at jeg er tilfreds med dens virkning på mit hår. Ingen ubehagelige øjeblikke, efter vask af hovedet forekommer ikke, håret er sundt og skinnende. Det skummer meget godt, en lille behagelig lugt forbruges. I øjeblikket vil jeg ikke ændre det.

Jeg bruger ofte løgbalm 911, jeg køber den med samme løgshampoo. Kvaliteten af ​​værktøjerne er fremragende, komplementere hinanden godt. Shampoo er dejligt at vaske håret, og balsamet fugtiger, nærer og nærer dem. Som følge heraf, efter vask er håret let, luftigt, silkeagtig, der er ingen tørhed og sprødhed. Men når jeg bruger det regelmæssigt i mere end en måned, forsvinder alle hårproblemer.

Håret er meget frækt med mangel på vitaminer, jeg føler det om foråret, håret begynder at falde stærkt ud, tørt og sprødt, så bliver jeg reddet af burdock olie og løgshampoo 911 på løgens løg. Det nærer og genopretter beskadigede og hvilende løg, gør håret skinnende, bryder væk og håret begynder at falde mindre ud i en måned.

Løg shampoo er bare en redning for mit tørre og sprøde hår. Efter vinteren havde håret helt problemer, så jeg besluttede efter en vens råd at købe Løg Shampoo 911. I en måneds brug kunne jeg helt gendanne mit hår og bringe det i god stand. Billig shampoo og cool.

Jeg købte løgshampoo til min mor, og så besluttede jeg at prøve det selv, og jeg kunne godt lide resultatet. Især siden denne 911-serie har mange andre shampoo og balsam. Jeg er helt tilfreds med kvaliteten af ​​Twins Tac produkter, men prisen er god, det er en skam, at et så lille volumen kan gøres og mere blev gjort.

Jeg bruger løgshampoo 911 fra hårtab i næsten en måned. Fra billige shampooer er det ret effektivt, genopretter beskadigede løg, nærer hår, giver dem skinne og elastik. Det skumbes lidt, men det er ikke et problem, det lugter ikke. for mig er det vigtigste, at hårtab er faldet

Jeg bruger regelmæssigt shampoo. Og meget tilfreds med resultatet. Manden begyndte endda at vaske. Hår falder ud mere end normalt. Jeg vil sige det kun efter en måned med brug er resultatet mærkbart. Hår falder mindre ud. Skinne og elasticitet vises.

Shampoo bruges, var tilfreds. Efter fødslen håret faldt stærkt ud. Selvfølgelig har jeg også tilføjet vitaminer til vasken, i komplekset kunne jeg lide effekten. Mine venner og jeg vasker, hørte ikke nogen klager. Det er vasket af godt, har lidt skum og lugter ikke som løg, som mange er bange for.

Jeg kunne godt lide løgshampoo 911 til skaldethed. Hair shine, er blevet mere storslået. Det er vasket af godt, har ingen løg duft. Jeg bruger næsten en måned

naturlige planteekstrakter i sammensætning, normal pris, tørrer ikke meget, reducerer hårtab, renser godt

lille flaske, ikke stort volumen, dårlig

Goddag, kære læsere! I dag vil jeg dele med dig en anmeldelse af køb og brug på personlig oplevelse af shampoo "911 Onion" mod hårtab og skaldethed. For nylig, som foreskrevet af den behandlende læge, var jeg nødt til at drikke et kursus af hormonelle stoffer, og mange ved ikke på forhånd, at efter en sådan behandling begynder hår at falde ud. Efter at have rykket lidt på internettet kom jeg på tværs af denne shampoo. Pigerne skrev, at de selv brugte den efter fødslen, og tabet standsede. Det blev meget interessant for mig og efter arbejdet gik jeg til apoteket og købte dette produkt. Det er ikke så dyrt, 156 rubler til en lille flaske.

Produktet sælges i en papkasse, men hendes mand smed det straks af og kunne derfor ikke fotograferes. Før brug læser jeg omhyggeligt instruktionerne, som ser ret lovende ud.

Shampoo har en behagelig aroma, snarere end vegetabilsk oprindelse (urte), snarere end kemisk. Shampoo er gennemsigtig med en let gullig tinge. Det vasker ikke rigtig godt, og fra første gang forstod jeg ikke, om jeg brugte shampoo på mit hår eller ej. For at opnå et godt resultat anbefales det at holde produktet på håret i 3 minutter. Hvad jeg gjorde. Vasket håret perfekt og slet ingen rester.

Ulemperne kan kun henføres til, at håret skal vaskes hver dag. Hovedet bliver for hurtigt fedtet.

Konklusion: Efter anvendelsen af ​​denne shampoo holdt mit hår op med at flyde, de fik en naturlig glans.

Jeg vil råde denne shampoo.

naturlige planteekstrakter i sammensætning, billig, reducerer hårtab

Hej Til at begynde med er jeg en fyr og mit hår faldt ud. Jeg er kun 22 år gammel, og ligesom mange af gutterne vil jeg ikke miste hår på mit hoved i fremtiden. Beslutter jeg ikke at forsinke handlingen, gik jeg til apoteket i håb om at erhverve en form for behandling, og jeg stødte på et showcase med 911 shampooer. Jeg blev straks tiltrukket af deres ikke høje pris og et stort udvalg.

Den første shampoo af dette mærke, jeg købte, var bare løg. Shampooet var ret let at påføre, soaped, ventede i tre minutter og vasket væk. Hvis det ønskes, kan du gentage proceduren. Han havde også en temmelig behagelig lugt, som jeg ikke havde forventet baseret på sit navn.

Nå, som for resultatet direkte. Mit hår blev ikke frodigt, men tabet begyndte at falde, og efter ca. en måned standsede den næsten helt. Nå er konklusionen meget enkel, hvis du vil købe et billigt og effektivt middel mod hårtab, så er du velkommen til at tage løg shampoo 911.

vitaminiserer hår, overkommelige, godt vasker

Erfaring med brug:

omkostninger:

På jagt efter perfektion købte jeg denne vitamin shampoo, da prisen er rimelig (ca. 120 rubler). Jeg købte den på apoteket, lokke påskrift om tilstedeværelsen af ​​vitpmins (B3, B6, B5, E, C).

Emballagen er lille, let, bekvem at tage på vejen eller i gymnastiksalen.

Du åbner låget og føler duften af ​​C-vitamin, en let diskret duft af barndommen! Shampoo er gennemsigtig, ikke meget tyk, det skummes moderat, men det vasker håret godt.

Jeg fandt ingen særlig effekt, men der var ingen stærk ubehag, jeg ville have skum stærkere og det ville være fantastisk. Jeg tror, ​​jeg vil købe noget andet.

Fremragende resultat med regelmæssig brug

Ikke reklamer på tv

Efter graviditeten begyndte håret at falde ud. Rette bunter regnede ned under vask og skylning. Jeg var bange for at drikke vitaminer, mens jeg ammer.

Brewing weed og vask deres hoveder med dem, havde bare ikke tid til at lave masker. Og så gik jeg på apoteket og fortalte apoteket om mit problem. Og hun rådede denne shampoo. Ærligt, jeg troede det ikke rigtigt, men besluttede at prøve.

Desuden er sammensætningen meget god: løg ekstrakt, burdock olie osv. Og prisen er kun 125 rubler. til 250 ml. Generelt tog hun det og fik ikke fejl. Efter at have brugt den første måned begyndte håret at falde meget mindre. Og efter 3 måneder stoppede de helt. Balsam er ikke nødvendig, fordi shampoo er meget blødt. Efter hans hår kammet godt og meget mindre forvirret. Duften er meget behagelig. Det er synd, at det ikke annonceres på tv, mange ved simpelthen ikke om det.

Det lugter godt, det er nemt afvasket, håret bliver ikke snavset i lang tid

God aften! Løg shampoo 911 blev rådgivet til mig af min ven, da hun efter fødslen håret begyndte at falde ud, hun udnyttede det og resultatet i ansigtet, efter en måneds kursus, opstod en ny hårdød og de begyndte at falde meget mindre ud. I efteråret blev jeg konfronteret med problemet med hårtab, jeg besluttede at prøve det og prisen passede mig også 150 rubler. Normalt er superfood shampoo meget dyre, og virkningerne er nul.

Resultatet var sådan, at håret virkelig begyndte at falde mindre ud. For mig er det vigtigt, at efter vask er mit hår knust, så det er ikke alle shampooer, der passer mig, men efter 911 shampoo smagte de, et volumen dukkede op. Shampoo lugter meget godt, godt vasket af. Håret bliver ikke snavset i lang tid. Hvis man ser på kompositionen, så er der naturlige komponenter, selvfølgelig kan man ikke undvære kemi, men sammensætningen er stadig god. Jeg bruger stadig denne shampoo i et år nu, meget tilfreds! Kære piger, jeg anbefaler ham stærkt til dig, du vil ikke fortryde! Men hvis nogen ikke passer, må du ikke fortvivle, husk at vi er alle forskellige og hårets struktur også! Godnat!

Hår falder ikke ud, lav pris

Jeg har brugt 911+ i mange år. Det viste sig virkelig at være en redningstjeneste for mit tynde hår, som også begyndte at falde ud. Det er også glædeligt, at disse shampooer ikke kun er effektive, men også billige.

Jeg forsøgte forskellige måder og metoder til hårtab, herunder burdock olie og alle mulige masker, men jeg så virkelige hjælp først efter at have købt denne shampoo.

Jeg kan lide den effekt, der sker med hår: det bliver fluffy og vasket godt. Det er godt, at købet af denne shampoo ikke kræver nogen særlige investeringer.

Håret ophørte virkelig med at falde ud, ikke som det var før. Løg shampooer, både bare løg og løg med nældekstrakt, viste sig at være særligt gode.

Denne nælde shampoo styrker hårsækkene så godt, at håret nu er meget fast holdt og helt ophørt med at falde ud.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Jeg bruger denne shampoo og balsam i omkring en måned. Før det faldt håret i måned 4 forfærdeligt. Et eller andet sted begyndte den 4-5. Anvendelse af håret at falde ud under vask 3 gange mindre (efter den første - en masse er faldet). Nu er alt i det normale område)) Så jeg er glad for at bruge den yderligere, og jeg råder dig til at prøve det)) Og forresten lugter det godt.

Jeg prøvede, og jeg kunne virkelig godt lide løg 911. Jeg købte rent faktisk nudelekstrakt, og jeg kan sige, at mit hår er blevet meget sundere og stærkere. Mindre udfald, selvom derudover ikke gør noget, undtagen vask med løgshampoo!)

Shampoo Neutral 911 passer perfekt til mit hår. De er kombinerede, fede på rødderne, tørre på spidserne, så efter at dette shampoo endda i øjeblikket ændrede sig, blev det ikke så udtalt, at fedtheden var for tør. For eksempel er de delte ender væk, og ved rødderne forbliver håret langt længere i normal form. Shampoo er også fra en billig firma Twins Tak, så det viste sig at være en fornøjelse at bruge det.

Løg shampoo forårsaget ved første oprør, jeg forstod ikke, hvordan du kan vaske håret med løg. Og da en ven forklarede, at han bare var med løgekstrakt, men slet ikke lugtede dem, besluttede jeg at prøve det, fordi mit hår havde brug for pleje og behandling. Så efter en halvanden måned indså jeg, at det ikke var for ingenting, at mit hår blev vasket med det, de holdt op med at falde ud, blev stærkere, blev tætte og levende. Og virkelig shampoo lugter godt og meget effektivt. Derfor anbefaler jeg alle løgshampoo 911.

Ikke den første måned, jeg bruger shampooer fra dette firma Twins Tak, nu har jeg lige købt vitamin 911 shampoo, jeg kan godt lide deres kvalitet, især i betragtning af den urealiserede pris. Jeg køber shampoo sammen med balsam for at gøre det bedre

kam mit hår, fordi jeg har det længe Vitamin shampoo giver hårstyrke, glans, ernæring, behagelig lugt efter vask, med håret i lang tid er der ingen problemer, tabt og splittede ender. Min højeste score for dette firma og dets produkter.

911 løg shampoo (til hårtab, med rød peber og burdock olie)

Der er et vidunderligt middel til hårtab - løg. Men at bruge det er ikke særlig bekvemt på grund af den akutte lugt. Men for nylig kom et alternativ på markedet - løg shampoo 911. I denne artikel vil vi snakke om det i detaljer.

Hvornår anbefales det at bruge løgshampoo 911

Sandsynligvis ikke en mand, der aldrig ville have ramt problemet med hårtab. Uanset om det er mand eller kvinde. For at løse dette problem udviklede TVINS Tech en løgshampoo 911, hvis anmeldelser er for det meste positive. Det forhindrer virkelig skaldethed og har mange behagelige bivirkninger.

Når det anbefales at bruge produktet:

  • Med sæsonbetonet hårtab.
  • At genoprette hårdets densitet under graviditet og amning.
  • Til forebyggelse af hårtab.
  • Hvis langsom eller fraværende vækst.
  • Når hår taber ernæring.

Løgshampoo kan også bruges i kompleks terapi til behandling af alopeci af forskellige slags.

Denne shampoo er udførelsen af ​​den velkendte løgmaske, men kun den har en behagelig, diskret lugt. Det er også meget mere praktisk at bruge det, da der ikke kræves yderligere forberedelse. Der er flere sorter af dette middel.

Løg shampoo 911 for hårtab

Løg shampoo 911 for hårtab er placeret som et simpelt, effektivt og overkommeligt værktøj. Dens effektivitet skyldes hovedsagelig sammensætningen. Foruden natriumlaurylsulfat indeholder den mange nyttige ingredienser.

Sammensætningen af ​​løgshampoo 911:

  • Løg ekstrakt
  • Birkeblad
  • hop
  • kamille
  • brændenælde
  • Gylden hirse
  • arnica
  • Grøn te
  • salvie

Produktet indeholder også et kompleks af vitaminer, blandt hvilke biotin er til stede (B7). Uden dette element er vækst og styrkelse af hår umuligt.

Handling betyder:

  • Forhindrer nedfald.
  • Fremskynder væksten.
  • Moisturizes hovedbunden.
  • Renser håret godt.
  • Tilfører håret glans, elasticitet.
  • Løser problemet med tørre tips.

Gennemsigtig shampoo med en lysegul farvetone. Konsistensen er gennemsnitlig. Skum godt, økonomisk forbrug. Godt vasker håret, klæber nemt med oliemasker. Velegnet til følsom hovedbund, der er tilbøjelig til irritation og tørhed.

911 Løg Shampoo med rød peber

Løg shampoo 911 med rød peber kombinerer de to mest populære ingredienser i kampen mod hårtab. Peber ekstrakt bidrager til opvågnen af ​​sovende hårsække, gør håret tykkere og mere storslået.

Værktøjets sammensætning:

  • Løg ekstrakt
  • Peber ekstrakt
  • Vitaminkompleks
  • kamille
  • Aloe vera
  • Grøn te
  • henna
  • arnica

Peber shampoo bør ikke bruges, hvis der er irritation, ridser og andre hudlæsioner på hovedet.

Handling betyder:

  • Bekæmper skaldethed.
  • Stimulerer blodcirkulationen.
  • Fremskynder hårvæksten.
  • Awakens sovende løg.
  • Copes med skæl.

På trods af at der er peber i sammensætningen, brænder hovedbunden ikke. Konsistensen af ​​mediet er gennemsigtig. Særpræg af produkter med rød peber er, at de kan tørre hår. Derfor, hvis der er et sådant problem, kan du kun anvende shampoo på den basale del og dække spidserne med olie eller hårbalsam. Eller foretrækker midler med burdock olie.

Løg shampoo 911 med burdock olie

Løg shampoo 911 med burdock olie løser ikke kun problemet med hårtab. Det genopretter dem effektivt, eliminerer skader og returnerer elasticitet. Dette er det bedste værktøj, der kan anbefales til behandling af tørt, beskadiget, farvet hår.

Sammensætningen af ​​løg-burdock shampoo:

  • Burdock olie
  • Løg ekstrakt
  • Vitaminkompleks
  • Ekstrakter af lægeplanter

Produktet med burdockolie renser forsigtigt og forsigtigt huden og håret, samtidig med at det ikke forstyrrer det naturlige beskyttelseslag. Kan bruges på følsom hovedbund.

Handling betyder:

  • Forhindrer hårtab.
  • Normaliserer metaboliske processer i hovedbunden.
  • Eliminerer tørhed.
  • Hjælper med at klare brølhed og tværsnit.
  • Giver et sundt udseende og glans.
  • Stimulerer hårvækst.

Burdock shampoo er en ægte frelse, når håret er skadet og falder ud. Et værktøj vil løse to problemer på én gang.

Løg shampoo 911: brugsanvisning

Metoden til anvendelse har ingen særlige træk. Værktøjet bruges på samme måde som andre medicinske shampooer.

Hvordan man bruger løgshampoo:

  1. Håret skal fugtes med vand.
  2. Klem en lille mængde shampoo og skum i palmerne.
  3. Påfør i hovedbunden, massage og skylle.
  4. Skum shampooet igen i palmerne, gnid ind i hovedbunden, resterene fordeles langs hårets længde.
  5. Hold i 5 minutter.
  6. Vask af med varmt vand.

Hvis det ønskes, anvende løg balsam, som også er tilgængelig i en række produkter. Det vil forbedre effekten af ​​shampoo og lette kæmning af hår.

Hvis produktet kommer i øjnene, skylles der med rigeligt vand. Hvor ofte skal man anvende et middel? Hver gang du vasker dit hår, uanset om det sker en gang om ugen eller daglig. Men med problemet med hårtab, er det tilrådeligt at vaske dit hår ikke mere end 1 gang om 3 dage.

Prisen på løg shampoo 911

Løg shampoo betragtes som et budgetværktøj, og det er meget billigere end mange analoger i aktion. Omkostningerne varierer fra 120 til 200 rubler. I Moskva er prisen på løgshampoo 911 den højeste og i nogle apoteker overstiger endda 200 rubler.

Det billigste middel i Skt. Petersborg, hvor du kan købe løgshampoo 911 op til 140 rubler pr. Flaske på 150 ml.

Shampoo løg 911: anmeldelser

Mit hår falder ud hvert efterår, og det er meget stærkt. Mor fortalte mig om løgshampoo i lang tid, men jeg gik ikke ind i den. Så så jeg på apoteket og huskede straks. Efter en uge med at bruge en hårkamme blev det mærkbart mindre, nu er de helt ophørt med at smuldre.

Håret faldt meget hårdt. I 3 måneder brugte jeg forskellige midler. Jeg hjalp kun løgshampoo til at klare problemet, og meget hurtigt. Og han gjorde hans hår skinnende. Og alt dette til en så latterlig pris.

Da i min ungdom faldt mit hår ud, lavede jeg masker fra en bue. Men duften efter dem holdt i meget lang tid og dukkede op hver gang du vådede dit hoved. Da jeg så løgshampoo, tog jeg det straks. Det fungerer på samme måde, måske endnu bedre. Som det forekom mig efter den første vask var der mindre hår tilbage på kammen end normalt.

Løg shampoo blev brugt ud over behandlingsforløbet af androgen alopeci. Jeg tricholologist gav en liste med de midler, der anbefales at vaske mit hår. Løg shampoo var den billigste, og da jeg havde brugt så godt, valgte jeg det. Hvad der netop hjalp - jeg ved ikke, behandlingen var lang, og mange retsmidler blev brugt. Men jeg blev vant til shampoo og bruger det fra tid til anden, så alopecia ikke vender tilbage.

Jeg havde store forhåbninger på dette værktøj, men desværre passede det ikke. Startede en frygtelig allergi, gik udslæt på hovedbunden. Men det er min fejl, jeg var nødt til at teste det på forhånd, det er ikke første gang, og jeg er meget allergisk. Og da værktøjet ser ud til at være ret godt, skum det godt, lugten er lys.

Jeg brugte løgshampoo med rød peber for at fremskynde hårvækst, da de næsten ikke vokser. Hun vasket håret i 3 måneder, de blev meget tykkere, mere strålende og den generelle tilstand forbedredes, men jeg så ikke meget hurtig vækst, hvis kun lidt.

Hårets historie er meget lang. For det første en mislykket perm, så en lang behandling af beskadiget hår og hårtab. Hun gjorde hår mesotherapy, medicinske masker, drak forskellige vitaminer. Soap løg shampoo med burdock olie. Seks måneder senere returnerede jeg mine krøller, men nu er de meget kortere for mig, jeg måtte skære meget. Men så vokser de meget hurtigt, tror jeg, på grund af løgpepers shampoo.

Løg shampoo er et effektivt hårtab remedy, der er let og behageligt at bruge. Det sælges i mange apoteker, kræver ikke en recept og har en lav pris. Shampoo sorter giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed, baseret på hårets egenskaber og tilstand.