Vigtigste

Behandling

System 4 for hårtab, hvor kan man købe (anmeldelser)

I dag er der en innovativ måde, som er at uafhængigt udføre et kompleks for pleje og restaurering: System 4 for hårtab. Det kan frit købes og anvendes hjemme. Anmeldelser af system 4 er positive.

For at have et smukt og tykt hår er det naturlige ønske for enhver kvinde at kunne eksperimentere med valg af frisurer. Problemet med tab kan fratage denne mulighed. I dette tilfælde kan du blive forvirret, og begynde at prøve alle de værktøjer, der er til salg, bruger meget tid og penge.

System 4 til hårtab

Komplekse kosmetik: Sim Sensitive System 4, der tager sigte på forebyggelse, rehabilitering og berigelse af pærer med essentielle næringsstoffer. I dag kan du læse produktanmeldelser, købe og bestille online på den officielle hjemmeside. Systemet bidrager til opvågnen af ​​folliklerne, der tvinger dem til at fungere aktivt, hjælper med at undgå skaldethed.

Brug af system 4 garanterer en dobbelt effekt: forhindrer nedfald og stimulerer væksten af ​​nye.

Vægttab kræver omhyggelig undersøgelse af produktet for vægttab, for ikke at skade kroppen. Efter at have studeret sammensætningen af ​​Eco Slim kom jeg til den konklusion, at dette produkt er fremragende i sammensætning, det giver ikke kun vægttab, men styrker også resultatet og danner de rigtige vaner.

En anti-rynke stivelsesmaske er let tilberedt hjemme og giver en fremragende effekt, se selv. Og du kan også læse opskrifter og anmeldelser om havre for at rense kroppen. Det kan bruges af alle uden undtagelse: http://krasotagood.ru/oves-dlya-ochishheniya-organizma-retseptyi-otzyivyi-kak-zavarivat-i-pit.html

Hvad systemet 4 kompleks består af

Komplekset indeholder 3 hovedlinjer:

  1. hårbehandling;
  2. hovedbund behandling;
  3. produkter til daglig pleje.

Det medicinske kompleks ser ud som dette: se billedet og består af:

  • Terapeutisk maske (215 ml)
    Ud over at stoppe hårtab forhindrer dette værktøj udviklingen af ​​svampen i hovedbunden, genopretter kredsløbssystemet og eliminerer irritation;
  • Bio-botanisk shampoo (215 ml)
    Det beriger pærerne med essentielle mikroelementer og vitaminer;
  • serum bio-batanic (200 ml)
    Serum udfører en beskyttende funktion. Det tillader ikke, at eksterne faktorer forårsager skade på hovedbunden og håret og tjener også til at desinficere dem.

Sammensætning, hvordan man ansøger

Før du kommer til beslutningen - for at købe systemet 4 til hår, skal du være fortrolig med dets sammensætning og anvendelsesmåde. Alle komponenter i produkterne har en simpel men effektiv sammensætning.

  1. Masken til hovedbunden består af undecin og salicylsyre, rosmarin og formel, som har navnet "Climbazol". Og for at mildne og fjerne kløe i sammensætningen tilsat til ekstraktet af menthol.
  2. Bio Botanisk shampoo er fyldt med urter med keratin, panthenol og ascorbinsyre. I brug adskiller sig ikke fra nogen anden shampoo. Det anvendes til rødderne, fordelt langs længden, gnides med fingerspidserne, vaskes af med varmt vand.
  3. Værktøjet er rig på forskellige æteriske olier, ekstrakter og ekstrakter af lægeplanter og urter. Det skal anvendes på rent, tørt hår, forsigtigt gnide ind i hovedbunden, ikke skylles efter påføring.

anmeldelser

Tips og tricks

Det er ikke nødvendigt at forsøge at supplere System4's virkning på andre måder. Dette produkt kræver ikke tilføjelser og forstærkninger. Hun virker fint men intenst. Det anbefales at gentage kurset 5-7 måneder efter den forrige.
Dette kompleks udføres ikke kun for at forbedre hårets tilstand, men også for at forhindre dets forringelse.

Hair Forum.com

hårtab behandling

  • Liste over fora
  • Skift skriftstørrelse
  • Ofte stillede spørgsmål
  • galleri
  • registrering
  • adgang

System4

System4

Asera 18 dec 2003, 01:42

Re: SYSTEM4

Head Doctor 19 dec 2003, 01:23

Re: SYSTEM4

Asera 20 dec 2003, 17:41

Re: SYSTEM4

Asera 21 december 2003, 10:56

Re: SYSTEM4

ASSA 29. december 2003, 22:55

Re: SYSTEM4

Hovedlæge 31 dec 2003, 21:03

Re: SYSTEM4

Asera Jan 02 2004, 00:08

Re: SYSTEM4

Medicinsk direktør 10. januar 2004, 17:24

Re: SYSTEM4

Andrew 16. januar 2004, 23:23

Re: SYSTEM4

artz 18 jan 2004, 01:14

Re: SYSTEM4

Sergunya 05 Mar 2004, 13:08

Re: SYSTEM4

Dmitry1986 17 jan 2010, 6:26 pm

Re: SYSTEM4

slrlink Jan 18, 2010 kl. 21:15

Re: SYSTEM4

jettset 19 jan 2010, 01:08

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af Den Russiske Føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

  • beskrivelse
  • parametre
  • levering

Stopper håravfall, skaber betingelser for vækst af nyt, sundt hår, nærer hårsækkene og normaliserer mikrocirkulationen i hovedbunden.

Formål kosmetisk:

til alle hårtyper

hår produkt

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

At skrive en anmeldelse eller afstemning er påkrævet
registrering på stedet

Log ind på din konto Wildberries eller registrer dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

  • peger på køb af dette produkt i andre butikker
  • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
  • med vederstyggelighed, der krænker andre kunders eller butiks værdighed
  • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Indlæsningsfejl

Du kan tilføje op til 5 billeder.

Vi har modtaget din besked og accepteret det.

Nogle anmeldelser kræver verifikation, så offentliggørelsen kan blive forsinket.

Der er legender om ham. Min erfaring med det berømte sæt af hår Sim Sensitive System 4

... Og hun skrev dette indlæg 121 dage og 122 nætter

Hej kære skønheder. Tab er et af de mest almindelige hårproblemer. Og i dette indlæg vil jeg fortælle dig om, allerede testet af mig, en serie produkter fra Sim Sensitive SYSTEM 4 (SYSTEM 4). Det skete så, at de midler, jeg havde testet i begyndelsen af ​​efteråret, og jeg ønskede at rådgive dig om effektive midler mod at falde ud i efteråret, men på en eller anden måde var alt forsinket, og foråret var snart på tærsklen, hvilket igen betyder, at problemet med sæsonbetinget tab er presserende. Fondene vil dog være af interesse for dig, hvis du har hårtab på grund af andre problemer. Og også med problemer i hovedbunden.
Hvad er systemet for hårtab "System 4" (System 4)? - Dette er resultatet af års forskning i behandling og restaurering af hår hos mænd og kvinder. "System 4" giver dig mulighed for effektivt at håndtere ikke kun med hårtab, men også for at skabe de nødvendige betingelser for væksten af ​​tykt, sundt hår. Forberedelser af det europæiske kompleks til behandling af hår "System 4" giver fremragende resultater for at fjerne de fleste årsager, der fører til hårtab.
Jeg har testet et lille sæt på 100 ml hver, der består af:
System 4 Oil Cure Hair Mask - Terapeutisk O Mask til Hovedbund
System 4 Bio Botanisk Shampoo - Bio-Botanisk Shampoo
System 4 Bio Botanisk Serum - Bio-Botanisk Serum

Fabrikanten har også givet andre midler, der kan hjælpe dig med at håndtere problemer i hovedbunden og håret. Baseret på hårets behov kan du selv lave en passende kombination af produkter.


System 4 er et kompleks af stoffer, der samtidig virker i to retninger, det vil sige de arbejder mod hårtab og stimulerer væksten af ​​nye, intakte låse. Kliniske undersøgelser udført på frivillige i Finland viste, at system 4 i næsten 90% af tilfældene kun har en positiv effekt uanset årsagen, som oprindeligt ramte hårtab. Fabrikanten lover at system 4 helt sikkert vil hjælpe med hårtab, hvis det bruges i følgende situationer:
Dette sæt kostede mig 1470 rubler (med rabat), men den fulde pris på dette værktøj er meget højere, omkring 2000 rubler. Ikke at sige, at dette er en slags rabid pris, men du er enig, du kræver meget mere fra sådanne midler.
Ved regelmæssig brug af dette kit havde jeg nok til et kursus på 1 måned, men jeg havde også en terapeutisk maske, da den bruges meget mere økonomisk.

Mit hovedproblem var hårtab, hvorfor jeg besluttede at købe systemet, fordi jeg tror, ​​at det er muligt at sprede hårets vækst og flere budgetmidler. Desværre kan jeg ikke helt sikkert sige, hvad mit hårtab er forbundet med, da det så falder væk lidt, så begynder det igen med en ny kraft. Jeg kan heller ikke binde nedfaldet til sæsonen. Måske er der en forbindelse mellem min gamle hårtortur i farvning og hyppig lynnedslag og stress, økologi, livsstil mv.
Hvornår anvendes system 4-komplekset (system 4)?
Med hårtab:
under påvirkning af stress på kroppen;
efter graviditet og fødsel
miljøaktioner (dårlig områdets økologi);
som følge af operation under anæstesi
på grund af en infektion i hovedbunden;
stress forårsaget af klimaændringer;
som følge af udsættelse for hormonelle lægemidler;
hovedbund greasiness;
i overgangsalderen
forbundet med brugen af ​​lavkvalitetsmaling, lak og andre præparater til håret.

Hårtab er også ofte forbundet med arvelighed og alder. I dette tilfælde vil system 4 (system 4) hjælpe med at nedsætte hårtab, da det består af specielle sporstoffer til bevarelse og vækst af nyt hår.

Ofte er hårtab forbundet med høj skalpfedtighed, skæl og tilstedeværelsen af ​​bakterier og svampe. "System 4" er i stand til effektivt at håndtere de fleste af disse grunde, som det fremgår af kliniske forsøg.
Alle tre flasker er lavet i minimalistisk stil. Jeg vil sige, at der er noget i apotekets design. Men hvordan forstår vi dette mærke og placerer sig selv som en medicinsk.

Generelt har jeg stadig en betydelig del af selvforslaget. Alle midler, der er relateret til apotek eller terapeutiske midler, giver maskinen en masse tro på et positivt resultat. Med lige omkostninger for to penge falder ud, er jeg mere tilbøjelig til at vælge den, som det er angivet, at forskningen er blevet udført i årevis og generelt er det mest fantastiske medicinske værktøj.
Inkluderet med kittet var ret detaljerede brugsvejledninger, hvilket utvivlsomt er et plus.

Hvad havde jeg før jeg brugte denne serie?
En masse vand har rømmet væk fra mit første tankevækkende skridt i hårpleje og nu kigger jeg tilbage, jeg forstår, at "fanden" har ødelagt alt. Jeg havde temmelig godt langt hår med et normalt tykt snit, og nu... bare et hårklipp. Det føles meget, at håret er tyndt.
Jeg trimmede mit hår flere gange, næsten ved at bryde brøllenheden, men alligevel var der huller i håret, der ikke var set før.
Separat meget læsset, når dit hår er overalt i huset. Derfor har jeg for nylig kun gjort det, at jeg kæmper med hårtab, og det går gradvist tilbage. Det er den eneste måde, det viser sig, at mens jeg kæmper for et nyt fald, kommer sæsonen


Lad os gå direkte til overvejelsen af ​​hvert af værktøjerne fra sættet. Måske starter vi i rækkefølge og i rækkefølge i anvendelsen af ​​disse værktøjer. uanset hvor interessant det lyder og usædvanligt, men det hele starter med en maske.

System 4 Oil Cure Hair Mask - Terapeutisk O Mask til Hovedbund

Midler, der kan betragtes som et særskilt eget produkt i en linjal. Hvis shampooen ikke er så relevant uden en lineal, og serumet kun vises med en nedfald, så vil masken være nyttig for dig, selvom du ikke har indlysende problemer med hår.
Selvfølgelig er en maske for det første et ret intens produkt i linjen, og i kombination med andre midler vil det give gode resultater mod hårtab. Men hvis du kan lide friskheden af ​​hovedbunden, brug forskellige skrubber og skræl, så har et sådant produkt bare en lignende funktion - Rens og fjern huden af ​​alt overskud.

Individuel pris fra 600 rubler pr. 100 ml (det er sandsynligt, at du kan finde billigere, hvis du ser)

Olie Cure Hair Mask peeling mask O for hovedbunden har en peeling, anti-fedt og anti-inflammatorisk effekt. Det påvirker skæl, hårtab, svampe, bakterier, irritation af hovedbunden, kløe, overdreven udskillelse af talg ved talgkirtlen.
Masken O vil hjælpe dig, hvis du har mindst et af de nævnte tilfælde:
Stærkt hår falder ud.
Hovedbunden er hurtigt saltet.
Kløe, peeling eller irritation af hovedbunden.

Allerede på alle disse tre punkter nærmede jeg mig. Da alle midler blev købt mod tab, søger jeg altid måder at forlænge friskheden, da huden hurtigt bliver fedt, og med ankomsten af ​​koldt vejr opstår der til tider skrælning (ikke skæl)


Hårmaskens sammensætning er efter min mening ret attraktiv. Det er selvfølgelig værd at bemærke, at sammensætningen i tillæg til den kemiske komponent også omfatter naturlige komponenter.
Sammensætning på russisk: vand, cetearylalkohol, glycerin, cetrimoniumchlorid, dipalmitoetil gidroksietilmoniya methosulfat, ceteareth-20, salicylsyre, climbazol, piroctonolamin, rosmarin, natriumlaurethsulfat, natriumlaureth-8-sulfat, natrium oleatsulfat, natriumhydroxid, menthol.

Salicylsyre fungerer som en skrælning, der renser hårdbunden hårdt fra alt, der er overflødigt, og Climbazol og Piroctone Olamine dræber svampen og genopretter mikrofloraen i hovedbunden. Masken forbereder således hovedbunden til tilførsel af næringsstoffer og stimulanter fra bio-botanisk shampoo og bio-botanisk serum, som direkte falder ind i hårsækkene. Rosemary og mentol lindrer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen
Så vi har en maske med et volumen på 100 ml, er i en plastikflaske. Diskdispenseren er meget nem at bruge, det er denne mulighed, der hjælper med at styre pengestrømmen og klemme lidt ud.


Der er ingen problemer med dispenseren, da masken er af medium tykkelse og kan let presses ud.
Masken selv har en hvid farve med en lille perlemoreskygge. Den bøjelige konsistens er let fordelt over huden.
Separat bemærker jeg smagen, det ligner hele linjen, græsklædte, jeg vil sige apoteket. Separat følte mentol noter. For mig er duften acceptabel, når du bruger ubehag leverer ikke, men det er ikke desto mindre neutralt, og ikke alle kan lide det.

Hvordan ansøger du?

Da dette er første fase i systemet, skal masken påføres hårbunden inden vask. Det er bedre at anvende med massage bevægelser, gnide i en lille maske, du kan holde en lille massage i 5 minutter, det vigtigste er ikke at være meget nidkær (vi anvender ikke skrubbe).
Masken skal holdes på huden i 45 minutter, det er tilladt at forlade natten og endnu bedre. Personligt har jeg brugt kun om natten for en mere dybtgående indvirkning, er ulejligheden ikke forårsaget, kun inden jeg skal sove, er det bedre at sidde i 20 minutter, så masken lidt tørret ud, så du ikke får beskidte pudebetræk.
Efter denne tid, gå videre til de næste etaper, mit hår med shampoo og anvende produktet eller benytte deres sædvanlige pleje, hvis du bruger en maske er ikke i systemet.

Virkningen og mine indtryk.

Som jeg sagde, brugte jeg masken til natten. Det gennemsnitlige forbrug af masken, jeg forsøgte ikke at sætte mere og federe. Klemt lidt på fingerspidserne og gnides.

Den anbefalede anvendelseshyppighed ved indledende fase (aktiv behandling):
-Første uge: 3 gange om ugen
-Anden uge: 2 gange om ugen
I fremtiden, med konstant pleje, er det nødvendigt at overveje tilstanden i hovedbunden:
-Fedtet hud: 1 gang i 5-7 dage
-Normal hud: 1 gang i 7-10 dage
-Tør hud: 1 gang i 12-14 dage

Faktisk på dette kredsløb, og jeg brugte masken, startende med 3 gange om ugen og sluttede én, da generelt alle de værktøjer, jeg havde systemet den 1.-måneders kursus, en maske i løbet af denne tid, jeg brugte omkring 7-8 gange i hun blev stadig med mig.

Hvad angår effekten, så kan jeg med tillid sige, at når du bruger denne maske, finder en bedre udrensning sted, hovedbunden synes at trække vejret. Hårets friskhed varer længere, men jeg vil ikke sige, at jeg begyndte at vaske mit hår sjældnere, der er stadig ingen dag efter dag.
Jeg bemærker også, at når du bruger denne maske, er tonicens køleeffekt mere udtalt end uden det, det vil sige masken forbereder faktisk og bidrager til en bedre indtrængning af følgende midler.
Også masken passer perfekt med at rense huden efter brug af tør shampoo (som jeg bruger regelmæssigt)
Derudover, som jeg sagde med ankomsten af ​​koldt vejr, har jeg nogle gange desquamations, med denne masken bare knækket ned en eller to gange. Jeg vil ikke sige, at jeg følte en fugtgivende virkning fra hende, nej, her er det i høj grad rensningseffekten - peeling.


Nederste zone efter brug af masken, shampoo og tonic, lidt rødt af effekten af ​​menthol i medierne

RESULTAT: Et værdigt produkt til både ensartet brug og i systemet er et nødvendigt stadium.

System 4 Bio Botanisk Shampoo - Bio-Botanisk Shampoo

Ikke mindre vigtigt produkt i plejesystemet, men som et individuelt værktøj er ikke særlig opmærksom på grund af den høje pris.
Omkostningerne ved denne shampoo starter fra 900 rubler pr. 100 ml. Når jeg vaskede håret hver anden dag, var det nok for mig i en måneds brug, men jeg reddede og reddede.

Sammensætningen af ​​shampoo påvirker forskellige værdifulde naturlige ingredienser, der er uundværlige for at styrke håret. Alle er valgt i meget præcise proportioner og kombinationer for maksimal fordel.
Shampoo genoplader bogstaveligt håret, stopper tabet, stimulerer vækst, reducerer betændelse og kløe. Og selvfølgelig renser perfekt hovedbunden og håret fra rødderne til spidserne. Meget meget fristende løfter og extolling betyder. Ærligt, jeg lægger ikke stor håb på shampoo i form af hårtab, jeg tillægger ikke shampooer den magiske kraft til genopretning mv. Men jeg tror, ​​at højkvalitetsrensning til hovedbunden ikke er mindre vigtig, og endnu mere for den efterfølgende brug af tonik og andre ting.

Emballagen svarer helt til en maske med den samme dispenser. Under brug er alt også sømløst.


Sammensætningen af ​​shampoo er rig på forskellige ekstrakter. Selvfølgelig er effekten af ​​ekstrakter af shampooen på hårvækst og generelt deres indsats nødvendig for at bevise, men du må indrømme, de fleste af os er ikke klar til at bruge ren vaskemiddel uden fyldstoffer. Desuden kan forskellige ekstrakter og lignende stoffer efter min mening betydeligt reducere vaskemiddelbasens aggressive virkning.

Ingredienser: Vand, denatureret alkohol, cetrimoniumchlorid, menthol, panthenol, piroctonolamin, salicylsyre, tea tree, propylenglycol, hydrogeneret ricinusolie, polisobrat, tocopherolacetat, methylester, retinolpalmitat, natriumbenzoat, kaliumsorbat, linolensyre, linolsyre, oliesyre, sorbitol, fluffy birkeekstrakt, burre ekstrakt, padderokke ekstrakt felt, nasturtium ekstrakt maj, brændenælde ekstrakt, rosmarinekstrakt, aloe ekstrakt, nasturtium ekstrakt dosering, ekstrakten til Nskogo kastanje.

Shampoo har den sædvanlige gelkonsistens, gennemsigtig farve med en lille perlefarve.
Aromaen er også græsklædende, lidt usædvanlig, da noterne på noget mynte og sur er sammenflettet. Selvfølgelig kan jeg lide lette blomster- eller frugtaromaer mere, men i ansøgningsprocessen blev jeg bare vant til det og endda kunne lide aromaen))

Hvordan ansøger du?

Det er helt enkelt: Anvend shampoo til vådt hår, massage forsigtigt og vask af.
For den bedste effekt kan du forlade shampooet på dit hår i 2-3 minutter før skylning.

Shampoo skummer svagt, især hvis du vasker af masken fra det foregående stadium. Men jeg sætter mig ikke målet fra første gang for at få et tykt skum og hæld ikke hele palmen af ​​shampooet, læg det lidt, emulger og vask det af. Men for anden gang er skummet allerede godt, det er ikke tæt, let, men det er nok at vaske håret godt.

Virkningen og mine indtryk.

Det anbefales at bruge shampoo mindst 2 gange om ugen i 1-2 måneder i kombination med andre midler. Jeg vasker mit hår hver anden dag, shampoo håndter nemt snavs, hudfedt osv.
Negative reaktioner i form af kløe, irritation og rødme forårsagede ikke.
Men jeg vil fortælle dig sikkert, at shampoo ikke er blødt, det virker ret stærkt, det vaskes til knækket. Hvis du er en fan af god længde, der skyller med shampoo, så har du brug for en god fugtighedsbevarende maske efter dig selv, ellers slippe af med et problem, vil du få en ny i form af tørt hår.
Jeg foretrækker at skumme kun rødderne og rense længden med flydende skum under skylningen. Shampooen tørrer imidlertid rodzonen. Hvem har fedtet hovedbundshampoo er muligt og vil være attraktivt, men jeg vil ikke sige, at det vil forlænge din friskhed i lang tid, godt, måske for en dag)

RESULTAT: Jeg kan ikke sige, at jeg kunne lide sjampoen eller skuffede mig tværtimod. Bare for mig, et af stadierne i plejen, er det nødvendigt - det betyder, at det er nødvendigt. Til brug udenfor ville komplekset ikke have købt et sådant værktøj.

System 4 Bio Botanisk Serum - Bio-Botanisk Serum

Måske er det vigtigste værktøj i dette sæt. Åh, betyder det ikke sige, men jeg har personligt store forhåbninger med hensyn til hårtab er på serum / tonere end andre hårplejeprodukter, uanset om det er en maske eller shampoo.

Bio Botanical Serum af en række System 4 - de vigtigste og mest stærkt stof i komplekset på bekostning af medlemmer af urteekstrakter burre, nasturtium, brændenælde, rosmarin, og vitaminer af C, E, PP, B6. Stimulerer aktiv celledeling af hårsækkene og fortykkelse af håret. Individuel pris fra 1000 rubler pr. 100 ml

Hvad er så attraktivt bio-botanisk serum:
reducerer mærkbart hårtab efter blot nogle få applikationer;
indeholder en enorm mængde stoffer, der har en gavnlig effekt på hårets og hovedbundens tilstand
gendanner hår under graviditet, overgangsalder, når der skiftes klimaet, behandling med hormoner og antibiotika, efter infektioner, svampe, stress, bejdse, kemisk eksponering, og så videre osv..;
forbedrer væksten af ​​nyt hår og forbedrer deres kvalitet;
irriterer ikke selv den følsomme hovedbund

Sammensætningen af ​​vallen er virkelig smuk, noget, det ligner en shampoo, men selvfølgelig vil handlingen være stærkere og mere retningsbestemt, da serum er ikke nødvendigt at vaske og han handler i lang tid.
Selvfølgelig har dette serum sin egen nuance i sammensætningen, det er alkohol. Jeg er ikke bange for denne komponent, men det er bedre at følge reglen "det er muligt, men omhyggeligt". Personligt har jeg ikke observere nogen negative virkninger af brugen af ​​disse midler, og især af den tonic, men lidt tørret af basal område, men i mit tilfælde er det ikke kritisk, da hovedbunden er meget fedtet i sig selv.


Rosemary - hjælper med at forbedre ernæringen af ​​hårsækken på grund af dets stimulerende og desinficerende egenskaber.
Menthol - stimulerer nedsat blodcirkulation, genopfrisker og desinficerer.
Salicylsyre - har en keratolytisk virkning, har en afskalningseffekt, renser huden og fjerner stratum corneum.
Salicylsyre - har en keratolytisk virkning, har en afskalningseffekt, renser huden og fjerner stratum corneum.
Piroctonolamin og climbazol - antifungale midler, fjerne svamp Pityrosporum ovale (familie Malassezia), fremme dannelsen af ​​skæl. Og selvfølgelig mange naturlige ekstrakter, der også har en positiv effekt i kampen mod hårtab.

Serum er også i flakonchike af formørket plastdispenser er i form af en tynd hals er fremstillet af hård plast, som ikke er meget bekvem, men også kunne være en smule tyndere og næse gjort. på grund af den måling er stadig lidt mere, fordi lide det eller ej, og udøser sin anstændigt beløb, selvfølgelig, kan du bruge pipetten eller sprøjte, men på en måde jeg ikke gider, blot syntes den var god metode til brug: nanoshu serum i tre steder (bare drej flasken over huden og hurtigt tilbage) og gnid det hele over mit hoved. Dette var mere end nok for mig at bruge.
Serum påføres på rent tørt hår. Gnid en lille mængde serum i cirkulære bevægelser ind i hovedbunden i 5 minutter. Skyll ikke!
Selve serumet er et normalt gennemsigtigt vand uden nogen virkning)) vand, som vand. Aromaen er også lys, og mentol er følt, og alkohol, og også urter. Efter brug i ca. en time fordampes den.

Anbefalet brugsfrekvens:
Med aktivt hårtab: 2 gange om dagen, morgen og aften.
Med en gennemsnitlig tab: 2-3 gange om ugen.

Jeg vasker mit hoved hver anden dag, så jeg valgte den bedste brug for mig selv. Jeg ønskede ikke at anvende serumet på snavset (forældet hår), og jeg tror, ​​at effekten ville have været anderledes, fordi hovedbunden ville forhindre indtrængning af nyttige stoffer. Jeg brugte kun serumet på dagen for at vaske hovedet to gange, i alt en uge brugte jeg det ca. 3-4 gange om morgenen og aftenen.

Når der anvendes serum, er der en karakteristisk chill, der varer ca. 10 minutter, afhænger stadig af det foregående trin, hvis der var en maske, så køler den mere og længere.
Ved påføring blev jeg også masseret med lette bevægelser for at forbedre blodgennemstrømningen og aktivere produktet.

Mine indtryk.

Jeg vil fortælle dig rene indtryk af serum. Jeg kunne virkelig godt lide det, på trods af at sæsonprogrammet ikke faldt varmt ud, var køleeffekten stadig meget behageligt, det ved du, det føles som ved denne procedure, du ikke kun hjælper dit hår, men også opdatere dig selv og roen ned fra menthols handling.
Serumet er meget nemt at bruge, kræver ikke skylning og dans med tambouriner, hvilket er meget bekvemt i modsætning til maskerne til hår, så nu er disse værktøjer mere foretrukne i plejen.
Separat bemærker jeg, at serumet ikke fremkaldte for tidlig forurening af håret, påvirker ikke det volumen, som jeg har det om eftermiddagen, vil du ikke finde i ilden. Har ikke gjort håret nær rotzonen uinteressant osv. Hårtørret i samme tempo. Generelt er et problemfrit.
SYSTEM 4 Bio Botanisk Serum biobotanisk serum Jeg anbefaler dig absolut, hvis du vil overvinde hårtab, det eneste du har brug for er mere, men mere på det nedenfor.

Resultater efter System 4 Complex

Jeg brugte midler i en måned, mere simpelthen var det ikke nok. Ikke desto mindre var effekten mærkbar, men på visse problemer.
Selvfølgelig blev apparatet købt med et bestemt formål for at slippe af med hårtab. Denne opgave blev forvaltet med 50 til 50. Ja, jeg begyndte at lægge mærke til effekten tættere på den tredje fjerde ugers brug, da midlerne allerede var begyndt at komme til ende, blev opsparingsforsøg fejlet.
Måske mit problem med at droppe krævede en mere langvarig brug, og midlerne vil vise dig det bedste resultat i en måned, det er muligt, at det er mere korrekt at gennemføre kurset i mindst 2 måneder (eller bedre 3). Jeg ved det ikke, men jeg vil helt sikkert sige, at det er nødvendigt at gå her fra personlige indikatorer, intensiteten af ​​nedbør, årsagen til det osv.
I mit tilfælde blev tabet reduceret, men ikke til normen, på samme tid bemærkede jeg, at håret blev som stærkere, før en masse hår faldt ud, når du vasker håret og kæmper, blev disse tal halveret. Ja, problemet gik ikke væk, men en start blev lavet)
Jeg fandt også, at underbelægningen begyndte at vokse mere aktivt, antennerne blev mere synlige fra hovedparten af ​​håret, nye hår fik deres vej i den tidlige zone.

Med hensyn til hårvækst generelt vil jeg ikke sige, at jeg fik en wow vækst, men der var stadig yderligere et halvt centimeter i en måned, hvilket ikke kunne men glæde mig. Jeg tror, ​​at den hyppige hovedmassage med yderligere stimulation i form af en tonic gjorde deres job.


Generelt kunne jeg godt lide systemet, selvom vores første bekendtskab var så lille og med små resultater, men effekten af ​​midlerne er helt sikkert der. Og når muligheden opstår, er jeg glad for at gentage masken og serumet, og måske kende mig til andre produkter af dette mærke.

Her er den opfattelse jeg havde om systemerne 4. Anbefaler eller ej? Ja, jeg vil råde dig til at kigge nærmere og vælge et middel til dig selv eller et sæt værktøjer baseret på karakteristikaene for dit problem. Og husk alt er løst, panik er ikke vej ud, men hårets skønhed og sundhed, kun i vores hænder.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

  • Pleje (10697)
  • bag ansigtet (4803)
  • hårpleje (3700)
  • kropspleje (2700)
  • hænder, negle (1205)
  • til benene (321)
  • Priskategori (9724)
  • Massemarked (3930)
  • Suite (2578)
  • Mellemmarked (1786)
  • Professionel makeup (1327)
  • Pharmacy Cosmetics (942)
  • Husholdnings Kosmetik (672)
  • Netværkskosmetik (392)
  • Økologiske kosmetik (138)
  • Folkemedicin (675)
  • Hudtype (3083)
  • Problem (1561)
  • Kombineret (1182)
  • Olieagtig (633)
  • Følsom (457)
  • Tørre (291)
  • Normal (246)
  • Anti-aging retsmidler (61)
  • Makeup (6189)
  • Ansigt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
  • Øjne og øjenbryn (2702)
  • Læber (1772)
  • Makeup tricks (397)
  • Hår (1818)
  • Frisurer, stylingprodukter (717)
  • Hårfarver (605)
  • Hårfjerning (390)
  • Nyttig information (11309)
  • Spørgsmål (10571)
  • Butikker og priser / hvor man kan købe (587)
  • Nyttige artikler (312)
  • Kampagner / Salg (238)
  • Online rådgivning (17)
  • Nye kosmetik og parfume (132)
  • Solbrænding, garvning (805)
  • Salonbehandlinger (426)
  • Ufektioner af kroppen (433)
  • Begrænsede produktanmeldelser (33)
  • Aromaer (988)
  • For ham (116)
  • Tilbehør / børster (218)
  • Swatch (369)
  • Afstemning for det bedste produkt (44)
  • Moderator ratings (0)
  • Moderator (44)
  • Online shopping (91)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-venner

-statistik

SYSTEM 4 hårtab.

Piger, jeg er i panik, for 2 måneder siden blev jeg ikke succesfuldt trimmet, så jeg besluttede at fremskynde hårvækstprocessen og begyndte at gnide burdockolie, men efter en måneds brug bemærkede jeg, at mængden af ​​mit hår blev reduceret med 3 gange, især panden, og det værste var at nedfaldet fortsætter. Jeg gik til trichologen og han rådede SYSTEM 4 til mig, men efter at have læst kompositionen fandt jeg ud af, at der også var borde og andre olier der, nu er jeg helt forvirret. Hvor hurtigt det er nødvendigt at anvende det, virkelig det så effektivt som det er beskrevet? Eller rådgive noget andet!

System 4-komplekset indeholder tre værktøjer, der er unikke i deres sammensætning:
1. System 4 BIO BOTANICAL SHAMPOO (BIO-BOTANISK SHAMPOO)
"Bio Botanical SHAMPOO" er resultatet af mange års forskning i udviklingen af ​​hårtabsbehandlinger (skaldethed).
Indeholder mange medicinske urter, såsom:
- burre,
- padderok,
- stort nasturtium
- brændenælde,
- birk blade
- rosmarin,
- aloe,
- brøndkarse
- mynte,
- ricinusolie
- hest kastanjekstrakt
- tea tree olie
som indeholder carotener, phytoncider, askorbinsyrer og sporstoffer, der styrker hårets rødder, stimulerer deres vækst og stopper for tidligt hårtab (skaldethed).
Vitaminer C, E, PP, B5, B6 og aktive rensende ingredienser, der effektivt stopper hårtab (skaldethed), stimulerer væksten af ​​nyt, sundt hår og øger deres tæthed, som omfatter:
- Piroctonolamin - svampe og antibakterielt lægemiddel,
- salicylsyre - fjerner hudirritation,
- Panthenol - genopretter hår beskadiget af kemiske forbindelser af dårlig kvalitet og farvestoffer.
"Bio Botanical SHAMPOO" neutraliserer inflammation, nærer hårrødderne og er et stimulerende middel til nedsat blodcirkulation, hvilket bidrager til hårvækst samt:
- forhindrer hårtab (alopeci)
- effektivt renser hår og hovedbund.

2. "System 4" BIO BOTANISK SERUM (BIO-BOTANISK SERUM)
Indeholder: piroctonolamin, salicylsyre, panthenol i kombination med en unik sammensætning af medicinske urter, såsom:
- burre,
- padderok,
- stort nasturtium
- brændenælde,
- birk blade
- rosmarin,
- aloe,
- brøndkarse
- mynte,
- ricinusolie
- hest kastanjekstrakt
- tea tree olie
som indeholder carotener, phytoncider, askorbinsyrer og sporstoffer, der styrker hårets rødder, stimulerer deres vækst og stopper for tidligt hårtab (skaldethed). Og også mange vitaminer og aktive sporstoffer er nødvendige for hårsække, hår og hovedbund. Seriens effektivitet er baseret på desinfektionsvirkningen på huden, stimulering af blodcirkulationen samt aktiv ernæring af hårrødderne. Med rettidig og regelmæssig brug stopper det hårtab (skaldethed) og sikrer deres sunde og aktive vækst.

3. "System 4" BEHANDLING BALMOLIE № 5 (KOMPLEKS BEHANDLING AF HUDEN AF HOVEDEN)
Nye effektive midler til hurtigt at få indflydelse på en lang række hår og hovedbund problemer såsom hårtab (alopeci), tyndt hår, skæl, svampe og bakterier, hovedbund irritation, kløe, psoriasis, overdreven fedt af talgkirtler, såvel som dårlige mikrocirkulation af hovedbunden. Den indeholder den unikke, patenterede formel "Climbazole", som er en af ​​de seneste resultater af europæiske forskere i udviklingen af ​​hårbehandling produkter. "Climbazole" i en unik kombination med andre aktive ingredienser og vitaminer E, PP, B5, B6, der er inkluderet i "Climbazole Therapeutic Oil Cure", forhindrer hårtab (skaldethed), forbedrer hårdets tilstand, genopretter beskadiget hår og øger hårets tæthed. Kliniske forsøg har vist, at Climbazole Therapeutic Oil Cure-produkter, der er en del af System 4, også er yderst effektive mod de mest alvorlige tilfælde af skæl, Malassezia furfur (Pityrosporum oval).
For at forebygge hårtab anbefales det at bruge det sammen med Bio Botanical Shampoo og Bio Botanical Serum i henhold til det program, der er fastsat af systemet mod hårtab "SYSTEM 4".
.
HOVEDAKTIVE KOMPONENTER
Effektiviteten af ​​præparaterne af SYSTEM 4-serien er baseret på brugen af ​​følgende stoffer:
- "Climbazole" og "Piroctone olamin" - svampe og antibakterielle lægemidler;
- Salicylsyre - påvirker karotenes indhold, har en afskalningseffekt, renser huden og fjerner stratum corneum;
- undecenovsyre - forstyrrer overdreven fedtfrigivelse og har beroligende virkning på den vrede hud;
- Rosemary - nærer hårets rødder og stimulerer hårvækst;
- mentol - lindrer kløe og rødme på huden, stimulerer nedsat blodcirkulation;
- panthenol - genopretter hårstruktur
- phytoextracts burre, padderokke, blomsterkarse, brændenælde, birkeblade, rosmarin, aloe, vrdyanogo karse, mynte, ricinusolie, hestekastanje, olie chasnoe træ - indeholder mineraler, caroten, flygtige, ksiloty der styrker hårrødder og stimulerer deres vækst.

Medicinsk kompleks til hårtab System4

Frygtelig hår klatrer, bare tage hver dag klokker af hår fra hovedet. Snart vil det nok være skaldet. Devulki, der prøvede? Hvordan hjalp du? Kan jeg bruge det hele tiden? Generelt fortæl os din mening om dette system. Det er ikke værd at lave penge, men er der et resultat!?

Jeg vil lytte... men jeg råder dig til at tage flere vitaminer til at drikke kurset

Mens de ammer, sagde de ingen vitaminer.

hvad slags tull? der er specielle komplekser til pleje

Nå snakker jeg om vitaminer til hår, der er almindelige vitaminer. I dag var jeg lige i samme apotek, så de fortalte mig, at disse vitaminer (for hår), først efter GW. Og for godt er det bedre at gå til trichologen

Mærkeligt! Hvem sagde Jeg har drukket Vitrum Prenatal siden graviditeten til denne dag. Det er skrevet på en krukke til gravid og lakterende

for øvrigt, ja, flere masker med burdockoliehjælp, det koster en flaske 25 rubler i et apotek, gnides i håret, holdes lidt og vaskes af, de gør også masker baseret på det meget - med sennep osv. Det er bestemt ikke dyrt, men her er min søster Med sin hjælp hærdede deres hår fra skørhed

og jeg kan ikke lide burdockolie, og det hjalp mig på en eller anden måde ikke. Måske kunne jeg bare ikke holde tiden med at bruge det.

Hvilket system drikker vitaminer og laver masker. Og bare håravfall er næsten normen i lakterende, men fænomenet er midlertidigt. Det vil passere, det er bare sådan en periode.

Annie, jeg forstår, når jeg klatre lidt, de vylaziut lige fra mig,

Nogle hvor der er et skaldet sted. Jeg vil ikke være så skaldet

kan peber gnides ind, så nye hår er vokset. Min skolevenner viste dette og en "pindsvin" under hendes hår, og så begyndte tykt hår at vokse! Åh, drømmen!

Jeg huskede, jeg behandlede håret med et plantemedicin til hårtab. Jeg købte en kosmetik bombe afdeling fra min søster i plaza! Det hjalp fra at falde ud ikke kun til mig, men også til hendes venner. Om nødvendigt vil jeg spørge, men jeg har glemt navnet... Sandheden er ikke billig, fordi naturlige ingredienser.

Nastya er midlertidig, jeg kom ud med klumper + og så er mit hår ikke tykt, men stadig tyndt og let. Det er bedre at skære dit hår lidt, det er lettere for dit hoved og masker + vitaminer til pleje. Jeg har allerede skaldet så mange gange, at jeg allerede er rolig om dette

Jeg har også tyndt og tyndt hår. Jeg har allerede skåret mit hår, men de klatrer stadig (((. Det vigtigste er, at Miroshka samler dem med penn og legetøj. Selvom jeg renser huset hver dag.

Prøv selvfølgelig dette kompleks, men det er spild af penge, jeg tror ikke på deres handling. men burdock masker, æg, honning og kefir gør deres job. Jeg hjalp en masse af lapuhaens bouillon (rod), hun gravede selv ud og kogte, den sædvanlige kamille afkogning og skylle håret.

derfor spurgte jeg dig her, fordi han er 2500 kære

anstændigt værd, bedre med en krus vask og den samme effekt. Hvad er en del af dette kompleks fra hvad er det? kemi eller urter?

så lige forbi et sådant kompleks

alt det samme, når du ammer! Hun ville bare oprette et sådant indlæg i emnet. Mit hår var forfærdeligt at klatre, ingen balm hjalp, mit hår var forfærdeligt forvirret. Købt shampoo og balsam Hestekræfter og genopretning. Fugtighedscreme i perlen. Og se og se! I det mindste hjalp noget!))) Selvom jeg forsøgte en masse værktøjer! Og så gik hele familien hele tiden for at samle mit hår i lejligheden, og de er lange!

Den medicinske balsam fra serien "Village" hjalp mig meget, jeg bestilte en pige, der går til Finland i en gruppe, hendes hår var skræmmende uhyggeligt, en måneds brug, og jeg er nu glad som en elefant, men det koster 100 gnid.

Her er jeg i dag samlet i apoteket. 2 uger hårstigning. Ved ikke hvad jeg skal købe. Jeg vil spørge apoteket ((((Det blev skræmmende, da hele badet var i hendes hår. Ja, og de skaldede pletter optrådte (((((((((. Jeg er taknemmelig, hvis du skriver hvad du har købt og hjulpet dig med).

Hairline System 4 produktlinje til hår - hvordan man bruger det korrekt

Hårsystemet 4 er designet til at bekæmpe skaldethed og overdreven hårtab. Narkotika med kompleks anvendelse behandler hovedbunden, tråde og aktiverer hårvækst. Værktøjet bidrager til opvågningen af ​​sovende follikler. Naturlige komponenter i sammensætningen sikrer brugsikkerheden.

Det komplekse præparat forhindrer ikke kun at falde ud, men fjerner også de forskellige grunde, der fører til dette problem. Systemet er velegnet til alle hårtyper. Brugen af ​​miljøvenlige ingredienser forhindrer forekomsten af ​​allergiske reaktioner.

Sammensætning og handling

Komplekset mod hårtab omfatter tre separate præparater, hver af dem har sin egen funktion. Når det er meget hårdtab anbefales at anvende hele produktserien. Resultatet bliver synligt efter et par uger. For forebyggende foranstaltninger kan du bruge hvert værktøj separat.

System 4 indbefatter en terapeutisk maske med helbredende egenskaber. Inkluderet i produktet er undecin og salicylsyre, rosmarin og hjælpestoffer. Anvendelse af en maske hjælper med at slippe af med svampen, der forårsager skæl. Syrer giver effekten af ​​peeling, eliminering af døde celler. Resultatet er, at huden respiration genoprettes og blodcirkulationen normaliseres. Rosemary har en virkning på hårvækst stimulering.

Produktlinje 4 Hårprodukter

For at beskytte hårene udviklede bio-botaniske serum. Det omfatter urteekstrakter, sporstoffer, naturlige og æteriske olier og andre komponenter. Kosmetiske produkter desinficerer huden og kæmper mod negative faktorer, der påvirker trådene. Brugen af ​​serum hjælper med at forbedre blodcirkulationen og ernæringen af ​​pærerne.

Indikationer og kontraindikationer

Hovedindikationen for brugen af ​​dette system er alvorligt hårtab forårsaget af forskellige årsager. Brug af midler har en gavnlig effekt på hårgjenoprettelse efter graviditet. Narkotika løser problemet med tab forbundet med lange belastninger.

Hårkomplekset løser problemerne forbundet med psoriasis, seborrhea og anden infektiøs dermatitis. Forberedelser anbefales til brug under negative miljøforhold. Midler har en effektiv regenereringsfunktion efter hyppig farvning, perm og regelmæssig varmebehandling.

Kontraindikationer til brug af stoffer er næsten ikke afsløret. Det er nødvendigt at nægte brug ved individuel intolerance af komponenter i strukturen. Du kan opleve en allergisk reaktion i form af kløe.

system 4 til hår

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig en konto. Det er nemt!

Log ind

Er du allerede medlem? Log ind her.

Aktivitetsbånd

Hvor ofte skifter du tøj?

Galina kommenterede et bruger spørgsmål i afventning af 21 i spørgsmål

Hvad skal man give til chefen

Sri Mama kommenterede Arenaria's spørgsmål i spørgsmål

Vægt er den første måned i livet.

Elena Morozova kommenterede Jasbi's spørgsmål i Spørgsmål

Pandekager på induktion

* Mummy Lentzia ** kommenterede ksunchik34s spørgsmål i spørgsmål

Når jeg giver fødsel.

Oksik-K kommenterede Komdashas spørgsmål i spørgsmål

Ovarieudmattelsessyndrom. IVF med SIA

dynka svarede til Аленка_Пелёнка's emne // i reproduktive teknologier: AI, ECO, IKSI

Efter overførsel - mode, velvære, udledning osv.

Mrs.Che svarede til en bruger Alenka_Pelenka // i Reproduktive teknologier: AI, ECO, ICSI

Køn af barnet ved moderens blod

Hili kommenterede Milon Ketty's spørgsmål i Spørgsmål

Kast leverandører af koreansk kosmetikplizzz.

Næsten hvid og lidt fluffy. kommenterede et spørgsmål fra "Juliana" bruger i Spørgsmål

Aggressivt barn i haven

Ola-la - // kommenterede et spørgsmål fra bruger Carrie i Spørgsmål

4 system til hår anmeldelser

Læge til dit hår

  • forum

Midler til hår restaurering SYSTEM 4 lykkes med at håndtere behandlingen af ​​alle typer hår og hovedbund. Disse lægemidler anbefales i tilfælde, hvor hårtab skyldes følgende faktorer:

• efter graviditet og fødsel

• på grund af dårlig økologi eller stress, nervøs udmattelse

• som følge af operation under anæstesi

• på grund af infektion i hovedbunden;

• som følge af udsættelse for hormonelle lægemidler

• i overgangsalderen

• som følge af farvning eller anden kemisk eksponering

• på grund af utilstrækkelig ernæring af hårrødderne

• på grund af overdreven greasiness, skæl;

• arvelige årsager på grund af alder

System 4 til hår - beskrivelse og driftsprincip, sammensætning, effektivitet, pris

Komplekset af medicinsk kosmetik System 4 er designet til at løse problemer med overdreven hårtab. Midler i denne serie vækker sovende follikler, hjælpe med at slippe af med skæl, behandle olieholdig hovedbund. Systemet er velegnet til alle typer hår, takket være miljøvenlige ingredienser forårsager ikke allergi.

Sim-følsomt system 4

Medicinske og kosmetiske produkter til hår System 4 er en innovativ udvikling af det finske selskab Sim Finland Oy. Præparatets sammensætning omfatter naturlige ingredienser, vitaminer, mineraler, aminosyrer. Præparaterne indeholder ikke dufte, farvestoffer, parabener og aggressive overfladeaktive stoffer (overfladeaktive stoffer).

Biologisk aktive komponenter bidrager til overgangen af ​​follikler fra hvilepasen til vækststadiet, stimulerer væksten af ​​nyt, sundt hår. Forberedelser System 4 til hår er brugt til behandling af alle typer af alopeci, hovedbunds psoriasis, seborrheisk dermatitis. I linjen er der produkter designet til forebyggende daglig pleje.

Alle kosmetik i virksomheden er blevet certificeret og har positive anmeldelser fra trichologer. De vigtigste fordele ved systemet 4 hårtab kompleks omfatter:

  • terapeutiske og terapeutiske serier, omfatter kun vegetabilske og hypoallergeniske komponenter;
  • i sammensætningen af ​​kosmetik er der ingen placental eller hormonelle komponenter;
  • produkter kan bruges af mennesker i alle aldre;
  • muligheden for at bruge kosmetik til både behandling og profylaktiske formål
  • kosmetiske produkter bekæmpe aktivt aktivt hårtab, lindre svampeinfektioner i huden.

Den eneste ulempe ved komplekset er dens høje omkostninger. For at opnå en god terapeutisk effekt er det nødvendigt at bruge en serie af 3 produkter: shampoo, serum, maske. Køb af hele komplekset vil koste 2000-5000 rubler, afhængigt af lydstyrken.

Shampoo 4 System

Produktet klarlægger skæl, eliminerer kløe, normaliserer talgkirtlen.

Vand, mentol, hydrolyseret kollagen, rapsolie, piroctonolamin, rosmarin, salicylsyre, natriumlaurylsulfat, laurat 8-sulfat, natriumchlorid.

Forhindrer skæl, genopretter hovedets mikroflora, forlænger farven på de farvede tråde.

Salicylsyre, solsikkeolie, rosmarin, mentol, kollagen, rapsfrøolie.

fra 970 s. (215 ml).

Anbefales til følsom hud. Fjerner irritation, renser forsigtigt, beskytter mod ultraviolet stråling.

Climbazol, rapsolie, piroctonolamin, salicylsyre, mentol, rosmarin.